Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas sportistiem un treneriem naudas balvās piešķirti vairāk nekā 73 000 eiro

Rīgas sportistiem un treneriem par sasniegumiem pērn un šogad notikušajās olimpiskajās spēlēs pasniegtas naudas balvas 73 574 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Sportisti tika sumināti par augstiem sasniegumiem 2020.gadā un par teicamu dalību Tokijas Olimpiskajās un Paralimpiskajās spēlēs.

Pašvaldības naudas balvas saņēma skeletonists Krists Netlaus par pirmo vietu Eiropas kausa izcīņas posmā Siguldā, Dārta Estere Zunte par otro vietu Eiropas kausa izcīņas posmā Siguldā un Endija Lāsma Tērauda par trešo vietu Pasaules kausa izcīņas posmā Siguldā. Apbalvoti tika arī sportistu treneri - Gints Dzērve un Linda Ozola. 

Par otro vietu Eiropas U17 čempionātā boksā naudas balvu saņēma bokseris Ņikita Gorbunovs un viņa treneris Iļja Žilinskis. 

Savukārt par trešo vietu Eiropas kadetu karatē čempionātā naudas balva tika pasniegta karatistam Artjomam Jermolajevam un sportista trenerim Ruslanam Sadikovam. 

Pašvaldības naudas balva tika arī sporta vingrotājai Elīnai Vihrovai par piekto vietu 33. Eiropas čempionātā sporta vingrošanā vingrojumā uz baļķa, kā arī viņas trenerim Igoram Vihrovam.

Pašvaldība naudas balvas tika pasniegtas paralimpietei Diānai Dadzītei par izcīnīto sudraba medaļu diska mešanā un bronzas medaļu šķēpmešanā Tokijas Paralimpiskajās spēlēs, kā arī viņas atbalsta personālam - Signei Rinkulei un Zanei Skujiņai. 

Par bronzas medaļu diska mēšanā Tokijas Paralimpiskajās spēlēs naudas balva tika piešķirta vieglatlētam Aigaram Apinim, viņa trenerim un atbalsta personālam - Aldim Šūpulniekam un Guntai Ozoliņai. 

Teicams sniegums Tokijas Olimpiskajās spēlēs bija arī pludmales volejbolistiem Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam. Sportisti un viņu treneris Genādijs Samoilovs arī saņēma Rīgas pašvaldības naudas balvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi