Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Samoilovs/Sorokins Pekinā pārspēj olimpiskos čempionus, Pļaviņš/Šmēdiņš spēlēs play-off

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ceturtdien izcīnīja uzvaru Pekinā notiekošā Grand Slam posma pamatsacensību otrajā mačā, ar rezultātu 2-0 (21:14, 21:17) negaidīti pārspējot olimpiskos čempionus amerikāņus Todu Rodžersu un Filipu Dalhauzeru, kas izlikti ar pirmo numuru.

Zīmīgi, ka pret ASV duetu Samoilovs/Sorokins pagājušajā nedēļā cīnījās arī Šanhajas Grand Slam posma apakšgrupā, toreiz piedzīvojot zaudējumu ar 0-2 (12:21, 12:21).

J grupas pirmās kārtas mačā ceturtdien Samoilovs/Sorokins ar 0-2 (16:21, 17:21) piekāpās vāciešiem Davidam Klempereram un Ērikam Korengam, kuriem turnīrā ticis 16.numurs.

J apakšgrupas pēdējā cīņā piektdien Samoilovs/Sorokins tiksies ar Igoru Ernandesu un Hesusu Fanje no Venecuēlas, kuri izlikti ar 32.numuru.

Tikmēr Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ceturtdien izcīnīja uzvaru pamatsacensību otrajā mačā, nodrošinot sev vietu izslēgšanas spēļu kārtā.

Ar 20.numuru izliktais Latvijas duets M apakšgrupas otrās kārtas mačā ar rezultātu 2-0 (23:21, 21:15) pieveica spēcīgos spāņus Pavlo Erreru un Adrianu Gaviru, kuri izlikti ar ceturto numuru.

Līdz ar to Pļaviņš/Šmēdiņš M grupas kopvērtējumā ar divām uzvarām divās cīņās šobrīd ieņem pirmo vietu un sev jau ir garantējis vietu izslēgšanas turnīrā.

M grupas pirmās kārtas mačā ceturtdien Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-1 (21:13, 27:29, 15:9) pieveica čehus Petru Benešu un Premislu Kubalu, kuriem turnīrā ticis 13.numurs. Apakšgrupas pēdējā cīņā Latvijas duets piektdien tiksies ar austrāliešiem Semu Bēmu/Aizaku Kapu, kuri izlikti ar 29.numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi