Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Sevastovai neveiksme Australian Open pirmajā kārtā

Austrālijas atklātajā čempionātā ar zaudējumu debitējusi Latvijas šābrīža labākā tenisiste Anastasija Sevastova, kura turnīra pirmajā kārtā ar 2:6, 4:6 piekāpās Anastasijai Pavļučenkovai no Krievijas, ziņo turnīra rīkotāji.Spēles sākums aizkavējās lietus dēļ. 19 gadus vecā Sevastova WTA pasaules rangā ieņem 80.vietu, bet gadu jaunākā Pavļučenkova atrodas 38.pozīcijā.

Latvijas tenisistei neizdevās uzvarēt nevienā no pirmajiem diviem savas serves geimiem, taču izdevās gūt punktu pie pirmās pretinieces serves (1:2). Līdzvērtīga cīņa turpinājās tikai nākamos divus geimus (2:3), taču atlikušajā cīņā pirmajā setā uzvaras guvaa tikai Pavļučenkova - 2:6.

Otro setu Sevastova sāka ar 0:2, tomēr prata izlīdzināt rezultātu (2:2). Pēc tam liepājnieci iegāza divas dubultkļūdas pie savas serves, uz ko Krievijas tenisiste atbildēja ar pārliecinošu panākumu nākamajā geimā (2:4). Pie rezultāta 4:5 Sevastova panāca 15:0 un 30:15 pārsvaru, tomēr Pavļučenkova setu un spēli noslēdza savā labā - 4:6.

Otrajā kārtā Pavļučenkova spēlēs ar vienu no turnīra galvenajām favorītēm - ar trešo numuru izlikto Krievijas tenisisti Svetlanu Kuzņecovu, kura pirmajā spēlē ar 6:1, 6:2 sakāva Anastasiju Radionovu no Austrālijas.

Sevastova par zaudējumu pirmajā kārtā ieguva piecus reitinga punktus un 19 400 ASV dolāru prēmiju. Latvijas tenisiste turpinās dalību dubultspēļu turnīrā, kur startēs kopā ar krievieti Mariju Kondratjevu. Pirmajā kārtā viņu pretinieces būs Janīna Vikmaijere no Beļģijas un Virdžīnija Razano no Francijas.

Vēl dubultspēļu turnīrā piedalīsies Līga Dekmeijere, bet kungu vienspēļu sacensībās startēs Ernests Gulbis. Junioru konkurencē turnīrā piedalīsies Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi