Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Sieviešu burāšanas komanda ar jahtu Ra startēs Latvijas čempionātā

Latvijas svarīgākā regate norisināsies Rīgas jūras līcī ar startu Anrejostas jahtklubā Rīgā. Savukārt noslēgums paredzēts Kuivižos -  Kapteiņa ostā. Sieviešu burāšanas komanda ar jahtu RA sacensībās regulāri piedalās kopš 2009. gada un ir izcīnījusi godalgotas vietas, sacenšoties ar vīriešu vai jauktajām komandām.

Kā lielākos līdzšinējos panākumus var minēt 5.vietu 2011.gada Latvijas jūras burāšanas čempionātā. Arī šogad jahta RA cīnīsies par godalgotām vietām. Sieviešu burāšanas komanda RA šogad piedalījusies vairākās regatēs Rīgas jūras līcī. Pagājušā nedēļas nogalē norisinājās Rīgas līča regate un Kuivižu kausa izcīņa, kur Sieviešu burāšanas komanda ieguva 3 vietu.

No 26. līdz 30.jūnijam Rīgas jūras līcī norisināsies Latvijas čempionāts burāšanā jūras jahtām, kurā piedalīsies arī sieviešu burāšanas komanda ar jahtu RA. Regates dalībnieku reģistrācija sāksies 26.jūnijā no plkst. 10.00.

Tā kā Latvija ir jūras valsts, komandas mērķis ir popularizēt burāšanu kā aktīvu, izglītojošu, dažādām sabiedrības un vecuma grupām pieejamu sporta vai atpūtas veidu. 

Sacensību norise vienmēr ir azartisks un aizraujošs process, tādēļ jahtas RA komanda aicina visus interestus sekot līdzi retgates norisei. Balto buru pacelšanās vienmēr ir aizkustinošs skats un priecē sacensību līdzjutējus. Regates un jahtas RA startu varēs vērot no Andrejostas jahtkluba, Vanšu tilta vai Ostas skatiem Ķīpsalā.

Savukārt, lai vērotu regates finišu, sacensību līdzjutējiem būs jādodas 100 km no Rīgas Salacgrīvas virzienā uz Kuivižu ostu. Kuivižos Kapteiņa ostā norisināsies regates dalībnieku apbalvošana un noslēguma pasākums. Uz noslēguma pasākumu ir aicināti visi interesenti neformālā atmosfērā dalīties emocijās par regates gaitā uzkrātajiem pārdzīvojumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi