Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Šodien Majoros sākas Latvijas pludmales volejbola čempionāta finālposms

Piektdien Majoru pludmales stadionā sāksies cīņas Latvijas pludmals volejbola čempionāta finālposmā vīriešu un sieviešu komandām.

Vīru turnīra dalībnieku sarakstā atrodami visi mūsu labākie smilšu volejbola spēlētāji. Dalībnieku sarakstā ir gan Mārtiņš Pļaviņš, gan Aleksandrs Samoilovs. Pļaviņš un Samoilovs gan nestartēs kopā. Mārtiņš par Latvijas čempionāta zelta medaļām cīnīsies kopā ar Tomu Šmēdiņu, bet Aleksandru smiltīs redzēsim kopā ar Ruslanu Sorokinu.

Kopā dalību vīru konkurencē pieteikuši 44 dueti. Uz čempionāta medaļām noteikti pretendē arī Klāvs Zaļkalns duetā ar Jāni Rudzīti, cēsnieki Kaspars Salmiņš/Sandris Kalniņš. Jānis Grīnbergs par pārinieku sev uzaicinājis Ventu Graudiņu, un arī šis duets var pacīnīties par augstām vietām. Graudiņš šovasar smiltīs redzēts spēlējam kopā ar brāli Jāni, taču nu piekritis cita Jāņa – Grīnberga piedāvājumam spēlēt kopā.

Zaudējums pludmales volejbola draugiem ir Artūra Kiseļeva un Ingara Ivanova nepiedalīšanās fināla posmā.

Dāmu turnīrā dalību pieteikušas aizvadītā gada Latvijas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone. Viņām konkurenci mēģinās sastādīt Sallija Arhīpova/Jana Jaudzema, Aleksandra Tihovska/Līva Brīvule, Inese Garklāva/Santa Izveikova. Pamatturnīra dalībnieču sarakstā iekļauta olimpieša Mārtiņa Pļaviņa draudzene Liene Leimane, kura startēs kopā ar Ilzi Skrastiņu. Kvalifikācijas sacensībās startēs arī Mārtiņa Pļaviņa māsa Elīna, kuru smiltīs redzēsim kopā ar Zitu Savicku.

Latvijas čempionāta fināla posmu sacensības sāksies piektdien, kad kvalifikācijas turnīros tiks noskaidroti visi pamatsacensību dalībnieki. Sestdien Majoru pludmalē tiks aizvadīti sacensību pamatturnīru spēles, bet visi izšķirošie notikumi risināsies svētdien, kad tiks dalītas Latvijas čempionāta medaļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi