Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Sorokins: Vēl tagad nespējam noticēt, ka izcīnījām tik augstu vietu

Latvijā emociju pārpilni atgriezušies pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri svētdien Norvēģijā ieguva otro vietu Pasaules kausa 6.posma sacensībās. Tas ir visu laiku labākais Latvijas pludmales volejbolistu sasniegums starptautiskajā arēnā. 

"Bijām sasnieguši labu sportisko formu. Nedaudz paveicās ar izlozi, jo visu laiku pretī nāca pāri, kuri bija uzvarējuši favorītus. Izvēlējāmies pareizu taktiku, Ruslans labi nospēlēja blokā un uzbrukumā," Aleksandrs Samoilovs uzskaitīja galvenos augstvērtīgā panākuma iemeslus. "Pirms spēles pret portugāļiem (par vietu četriniekā) sapratām, ka nostādītais mērķis - iekļūt pusfinālā - ir īstenojams. Finālā pret krieviem bija iespējas aizķerties. Ja spēlētu nākamajā dienā, tad viņiem būtu daudz grūtāk, jo jutāmies ļoti noguruši. Sākumā viņus palaidām vadībā, tad panācām un otrais sets gāja punkts punktā, taču beigās vairs nebija tas spēks, emocijas un sprādziena. Mēģināsim atkārtot līdzīgus panākumus, taču šobrīd esam ļoti noguruši. Jau pēc trim dienām ir jāspēlē Somijā, bet aiznākamajā posmā Nīderlandē noteikti iesim uz pilnu atdevi. Pateicoties LOV dakteriem ir izdevies sakārtot problēmas ar plecu. Mazāku slodzi liku treniņā, jau jūtu, ka varu iesist bez sāpēm."

Arī ierasti atturīgais Ruslans Sorokins ļāva vaļu emocijām: "Vēl tagad neespējam noticēt, ka izcīnījām tik augstu vietu. Visgrūtākā bija spēlē pret spāņiem, jo viņiem zaudējām iepriekšējā posmā. Patiess prieks, ka izdevās revanšēties." Sorokins pieminēja arī blakusapstākļus, kas liedz parādīt vēl labāku sniegumu: "Jau kopš sezonas sākuma moka trauma (iekaisums gūžā), bet viņu nevar izārstēt, ja trenējies un spēlē. Kad būšu brīvs, tad savainojumu ārstēšu. Protams, ir doma pāriet uz profesionālo pludmales volejbolu, bet pagaidām nav tādas iespējas. Vienkārši parastais volejbols ir tas, kas palīdz izdzīvot pa ziemu. Pagaidām uz pludmales volejbola rēķina to nevar izdarīt. Ja regulāri būtu otrie, tad noteikti varētu sākt domāt par pievēršanos ."
īčam>

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Morozs: Bijām ļoti labi sagatavojušies

Latvijas futbola klubs RFS UEFA Eiropas līgas mačam ar Frankfurtes Eintracht bija ļoti labi sagatavojies, atzina rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs.

Miris bijušais Marokas izlases futbolists Barada

Bijušais Marokas vīriešu futbola izlases spēlētājs Abdelazizs Barada miris 35 gadu vecumā, ceturtdien pavēstīja viņa karjeras laikā pārstāvēti Francijas klubi Marseļas "Olympique...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi