Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Šorttrekists Puķītis PČ junioriem paliek uzreiz aiz finālistiem 1500 m distancē

Latvijas jaunais šorttreka sportists Roberto Puķītis piektdien izcīnīja devīto vietu Turcijā notiekošā pasaules junioru čempionāta 1500 metru distancē.Sacensību pirmajā kārtā Puķītis ar laiku divas minūtes un 53,176 sekundes kļuva par sava skrējiena uzvarētāju, bet ceturtdaļfinālu sasniedza arī Roberts Zvejnieks, kurš savā skrējienā bija trešais.

Tikmēr jau pirmajā kārtā sacensības noslēdzās Tomasam Bakevicam, kurš savā slidojumā bija ceturtais.Ceturtdaļfinālā Puķītis vēlreiz kļuva par sava skrējiena uzvarētāju, finišējot pēc divām minūtēm un 29,756 sekundēm. Tikmēr Zvejniekam savā slidojumā piektā vieta, kas liedza iekļūt pusfinālā.Savukārt pusfinālā Puķītis ļoti sīvā cīņā savā skrējienā ieņēma trešo vietu, uzrādot laiku divas minūtes un 19,600 sekundes. Viņš palika tūdaļ aiz fināla dalībnieku robežas.Distances ieskaitē Puķītis tika klasificēts devītajā vietā, Zvejniekam 37.pozīcija, bet Bakevics ierindojās 56.vietā 88 sportistu konkurencē.Tāpat piektdien Latvijas stafetes komanda - Puķītis, Bakevics, Zvejnieks un Kārlis Krūzbergs - 3000 metru distances pirmajā kārtā savā slidojumā finišēja pēdējā, ceturtajā, vietā. Tas liedza kvalificēties ceturtdaļfinālam un ierindoja latviešus 17.vietā 19 komandu konkurencē.Čempionāta turpinājumā sestdien notiks sacensības 500 metros, bet svētdien paredzēts starts 1000 metru distancē. Tāpat svētdien labākie absolūtās ieskaites sportisti piedalīsies superfinālā 1500 metros.Kā zināms, Puķītis februārī debitēja olimpiskajās spēlēs, kad Sočos 1500 metru distancē tika līdz pusfinālam un ieņēma 15.vietu. Savukārt vēl pirms tam viņš tika līdz superfinālam Eiropas čempionātā, izcīnot septīto vietu, bet absolūtajā vērtējumā bija devītais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi