Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sporta deju pārim Smolko un Bazikinai sudrabs Super Grand Prix sacensībās Rimini

Itālijas pilsētā Rimini notikušajās Super Grand Prix sacensībās profesionāļiem Latīņamerikas dejās otro vietu 20 pāru konkurencē ieguva Latvijas pāris Marts Smolko un Tīna Bazikina, bet pasaules čempionātā jauniešiem (16-18 g.) Standartdejās ļoti augstu rezultātu sasniedza Deniss Gudovskis un Megija Morīte, kuri 66 pāru konkurencē iekļuva finālā un izcīnīja 5.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Nedēļas nogalē Rimini norisinājās vairākas nozīmīgas sacensības sporta dejās. Visaugstāko vietu no Latvijas pāriem sasniedza Marts Smolko un Tīna Bazikina, kuri Pasaules sporta deju federācijas (WDSF) Profesionāļu divīzijā Latīņamerikas (LA) dejās Super Grand Prix izcīnīja otro vietu, piekāpjoties vienīgi šī gada Eiropas čempioniem Andrejam Zaicevam un Jeļizavetai Červičnajai no Krievijas. Trešo vietu ieguva mājinieku pāris, bet piektajā vietā ierindojās lietuvieši. No februāra kopā dejojošajiem Martam un Tīnai šīs bija pirmās kopīgās sacensības, kā arī debija profesionāļu kārtā, kas ir izvērtusies ļoti veiksmīga.

Pasaules čempionātā Jauniešiem Standartdejās (ST) kopumā startēja 66 deju pāri no 36 valstīm. Ierastais duelis abu Latvijas pāru vidū šoreiz izpalika. Deniss Gudovskis un Megija Morīte patīkami pārsteidza un iekļuva finālā, izcīnot piekto vietu un sasniedzot labāko rezultātu no Baltijas valstu dejotājiem. Tikmēr negaidīti tālu – dalītā 25./26.vietā – ierindojās Everts Gulbis un Elīna Kalvāne, kuri pirms trim mēnešiem Eiropas čempionātā iekļuva pusfinālā, izcīnot 9.vietu. Par uzvarētājiem kļuva Vladislavs Koļesņikovs un Anna Isakoviča no Krievijas, kas aiz sevis atstāja Rumānijas un Itālijas dejotājus. Fināla sešinieku noslēdza Lietuvas čempioni Einoras Degutis un Areta Šeskaite. 

Tagad turpināsies darbs treniņnometnēs. Jau pēc mēneša mūsu vadošos dejotājus gaida jauni starti pasaules lielākajās sporta deju sacensības – Vācijas atklātajā čempionātā, kur par tituliem dejotāji sacentīsies vairāk nekā 45 atsevišķās vecuma, klašu un kategoriju grupās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi