Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Tenisistes Ostapenko dejošanas treneris iekļuvis desmitniekā PK Latīņamerikas dejās

Pēdējo četru gadu labāko rezultātu uzrādījuši rīdzinieki Maksims Kravčenko un Paula Kukute, kuri nedēļas nogalē Šombateli, Ungārijā, 27 pāru konkurencē izcīnīja 10.vietu un atkārtoja vairākkārtējo Latvijas čempionu Ojāra Bāča un Santas Lodiņas uzrādīto rezultātu šajā pašā pilsētā pirms 14 gadiem. Par kausa ieguvējiem kļuva Eiropas čempionāta finālisti, mājinieki Andrea Silvestri un Martina Varadi, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pasaules kausā LA dejās, atšķirībā no pasaules čempionāta, piedalās tikai viens pāris no katras valsts. Latviju pārstāvēja pirmo sezonu kopā dejojošie un martā vicečempionu titulu ieguvušie Kravčenko un Kukute. Viņi mērķēja uz iekļūšanu pusfinālā, kur Latvijas pāri pēdējos trīs gadus nebija dejojuši. Ņemot vērā konkurenci, uzdevums šogad Pasaules čempionātā U21 grupā 10. vietu ieguvušajam Latvijas pārim nebija viegls. Taču SDK Dancers dejotāji to izpildīja, nostartējot ļoti labi.

Zīmīgi, ka vairākas dienas nedēļā Maksims Kravčenko regulāri trenē un dejo ar vienu no abām vadošajām Latvijas tenisistēm Aļonu Ostapenko, kura intervijā ārzemju medijiem iepriekš atzinusi, ka tieši dejošanas nodarbības viņai palīdzējušas uzlabot sniegumu tenisa kortā. Jūnija sākums abiem ir bijis ļoti veiksmīgs, Maksimam ar savu partneri iekļūstot Pasaules kausa pusfinālā, bet Aļonai pirmo reizi tiekot Grand Slam turnīru pusfinālā.

Maksims ar Paulu viegli pārvarēja astotdaļfinālu un svarīgākajā kārtā ceturtdaļfinālā, ļoti līdzīgi cīnoties ar moldāviem un slovēņiem par vietu divpadsmitniekā, uzrādīja 11. rezultātu. Līdz ar to mūsējie iekļuva cerētajā pusfinālā, kur apsteidza divus konkurentus un izcīnīja 10. vietu. Tādējādi šoreiz M.Kravčenko/P.Kukutei izdevās apsteigt dažus iepriekš nepārspētus pārus.

PK uzvaru izcīnīja Eiropas čempionāta 6.vietas ieguvēji Andrea Silvestri un Matina Varadi no Ungārijas, atkārtojot 2015.gada panākumu. Stabili otrie bija Krievijas ceturtais pāris Timurs Jusupovs un Sofija Harina, bet, līdzīgā cīņā pārspējot spāņus, trešo vietu ieguva Itālijas čempioni Džakomo Lacarini un Roberta Benedeti.

 

 

 

Top komentāri

:)
:
Lieliska sadarbība un arī abiem panākumi :)
Malači
M
malači gan Maksims ar Paulu un arī tenisiste Aļona. Piebilde sākumā atgādināja par Bāča un Lodiņas ēru.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi