Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Tenisists Gulbis pirmo reizi karjerā aizsniedzas līdz 24.vietai pasaules rangā

Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pirmo reizi karjerā ieņem 24.vietu, liecina ATP informācija.

Gulbis aizvadītajā nedēļā Šanhajas "Masters" turnīrā izstājās pēc zaudējuma pirmajā kārtā, tomēr reitingā tika par divām vietām augstāk. Līdz šim Gulbim rangā nebija izdevies pakāpties augstāk par 25.vietu.

Rangā līderpozīcijas saglabāja spānis Rafaels Nadals, bet uz otro vietu pakāpās Šveices veterāns Rodžers Federers, tiekot garām Serbijas tenisistam Novakam Džokovičam. Šanhajas "Masters" turnīra uzvarētājs brits Endijs Marejs rangā arvien ir ceturtais.

Šonedēļ Gulbis ATP turnīros nespēlēs, bet nākamnedēļ viņš ir iekļauts dalībai 250 punktu Vīnes turnīrā ar 650 000 eiro balvu fondu, liecina rīkotāju informācija.

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien publicētajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) rangā ieņem 46.vietu, nedēļas laikā atkāpjoties par divām pozīcijām no līdzšinējā karjerā augstākā punkta.

Sevastova pagājušajā nedēļā spēlēja Lincas turnīrā Austrijā, kur netika tālāk par pirmo kārtu.

Pirmo vietu reitingā saglabāja dāniete Karolīna Vozņacki, kam tāpat kā pirms nedēļas seko ASV tenisiste Serena Viljamsa un krieviete Vera Zvonareva. Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nedēļas laikā nav notikušas.

Šonedēļ Sevastova spēlēs Luksemburgas turnīrā, pirmajā kārtā tiekoties ar slovēnieti Polonu Hercogu, kura WTA rangā ieņem vietu uzreiz aiz Latvijas spēlētājas un ir 47.. Pirmdien Sevastovas un Hercogas spēle vēl nenotiks.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi