Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Transact Pro regbisti otrie Baltijas kausa izcīņā

Ķekavas novada Transact Pro regbisti (Miesnieku komanda) otrdien Upesciemā izcīnīja otro vietu Baltijas kausa izcīņā regbijā-7, pavēstīja Latvijas Regbija federācijā.Finālā šosezon Latvijā labākā regbija-7 komanda ar 7:17 zaudēja spēcīgākā Lietuvas kluba Šauļu Vairas/Jupoja vīriem, lai gan bija iespējas arī uzvarēt.

Transact Pro bija pārsvars spēles sākumā, taču to neizdevās realizēt. Lietuvieši atguvās un izvirzījās vadībā. Pēc tam, kad viesi izmantoja otru izdevību, Transact Pro nospēlēja dažas labas epizodes uzbrukumā un aizsardzībā. Pēc vēl viena zaudēta piezemējuma Transact Pro komanda spēja izmantot vienu no divām epizodēm. Pārējam pietrūka laika. Vienīgo piezemējumu izdarīja Leno Bramanis.Trešo vietu turnīrā izcīnīja Šauļu Transbusas, kas ar 21:7 pārspēja Jurbarkas Lūšis (abi Lietuva). Piektajā vietā palika Kurši/Livonia, kas ar 22:7 pieveica vēl vienu Latvijas klubu RT, bet septītie finišēja Panevēžas Ryšiu statyba, kas ar 30:0 uzvarēja RK Baldone.Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Valters Raņķis (Transact Pro), kurš guva 46 punktus. Viņš arī tika iekļauts labāko spēlētāju sarakstā, kurā no Latvijas klubu spēlētājiem vēl tika ierakstīti Ainārs Bērziņš (Kurši/Livonia) un Vadims Martininko (RT).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasečņiks piedalīsies Bucks treniņnometnē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki "Bucks" treniņnometni aizvadīs 20 spēlētāju sastāvā, starp kuriem būs arī Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, pirmdien pavēstī...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi