Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vasiļevskis: Sasniedzu personisko rekordu ar īso ieskrējienu

Starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās Big Bank Kuldliiga Tartu par kulmināciju parūpējās Latvijas šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis, pēdējā mēģinājumā sasniedzot sezonas labāko rezultātu pasaulē – 88,22 metri. “Šis man ir personiskais rekords ar īso ieskrējienu. Sacensību laikā nespēju atrast īsto ieskrējiena ritmu, un tikai pēdējā mēģinājumā man tas izdevās,” tūlīt pēc lieliskā metiena Vadims skaidroja, kāpēc tikai sestajā mēģinājumā kļuvis par sacensību uzvarētāju ar pasaules klases rezultātu.

Pēc cītīgiem treniņiem Vadims pietuvojies sportiskās kondīcijas virsotnei. “Patlaban esmu ļoti labā formā. Kārtīgi pastrādāju Daugavas stadionā, bet kopš otrdienas svaru zālē neesmu bijis.” Par spīti tam, ka potītes trauma vairs nenomokot, Tartu Vasiļevskis startējis pēc pretsāpju zāļu saņemšanas. “Man ir iekaisusi cīpsla pēdas apvidū, kur man rudenī izdarīja operāciju. Tartu bija jāsaņemas, lai uzrādītu labu rezultātu, jo pirmajā startā bija tikai 82 metri.”Tā kā ir laba kondīcija, Vadims cer uz augstu rezultātu Rīgas kausu sacensībās ceturtdien, 2.jūnijā Daugavas stadionā.Tā bija arī pirmā reize, kad kopā ar olimpiskajiem medaļniekiem startēja jaunais pasaules junioru rekordists Zigismunds Sirmais. Viņam trešā vieta ar 80,59 metriem. “Pretvējam nespēju īsti pielāgoties. Jāņem vērā, ka arī pirmo reizi startēju tik nopietnā konkurencē,” skaidroja Sirmais. Viņam sācies arī karstais eksāmenu laiks skolā, tāpēc slodze sanāk dubultīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Veršakovs: Esam gatavi revanšēties

Latvijas čempionvienība handbolā Dobeles Tenax EHF Eiropas kausa otrajā kārtā ir gatava revanšēties par pērn piedzīvoto zaudējumu, Latvijas Handbola federācijai (LHF) norādīja Tenax galvenais tren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi