Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Arsenal sabojā Albion futbolista Berija premjerlīgā aizvadīto spēļu rekorda svinības

Londonas Arsenal pirmdien Anglijas futbola premjerlīgas mačā savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja Vestbromvičas Albion, kuras futbolists Gerets Berijs aizvadīja savu 633.maču Anglijas augstākajā divīzijā un laboja rekordu.

Arsenal rindās abus vārtus guva franču uzbrucējs Bernārs Lakazete, kurš spēles 20.minūtē ar galvu pielaboja no vārtu pārliktņa atlēkušo bumbu, bet otrā puslaika vidū realizēja 11 metru soda sitienu.

"Bija fantastisks sniegums mūsu izpildījumā. Komanda ir pietiekami kvalitatīva, lai varētu cīnīties par augstām vietām, taču viss atkarīgs no tā, cik labi spējam šo sniegumu saglabāt ilgtermiņā," pēc uzvaras teica Arsenal velsiešu pussargs Ārons Remzijs.

Tikmēr Berijs pirmdien aizvadīja savu 633.spēli Anglijas premjerlīgā, par vienu maču apsteidzot Mančestras United velsiešu zvaigzni Raienu Gigsu, kurš pirms trim gadiem lika punktu savai karjerai.

Pašlaik 36 gadus vecajam Berijam šī ir 21.sezona profesionāļa karjerā. Anglijas premjerlīgā viņš debitēja 1998.gada maijā 17 gadu vecumā, pārstāvēdams Birmingemas Aston Villa.

Kā vēstīts, Mančestras komandas City un United sestdien guva kārtējās uzvaras Anglijas futbola premjerlīgas spēlēs, saglabājot pozīcijas kopvērtējuma vadībā.

Mančestras City turpināja savu augsto rezultativitāti un ar 5:0 (1:0) savās mājās neatstāja cerības Londonas Crystal Palace vienībai.

Crystal Palace aizvada savu vēsturē vājāko sezonas ievadu, pirmajās sešās spēlēs ne tikai negūstot punktus, bet pat netiekot pie vārtu guvumiem.

Tikmēr Mančestras United viesos ar 1:0 (1:0) apspēlēja Southampton vienību, vienīgo reizi izceļoties Romelu Lukaku, kurš pirmais nokļuva pie bumbas pēc paša sitiena.

Abas Mančestras vienības sešās kārtās izcīnījušas pa 16 punktiem, bet, pateicoties labākai vārtu attiecībai, priekšā ir City. Zīmīgi, ka pirms šīs kārtas vienībām pat bija identiska vārtu attiecība.

Panākumus sestdien guva arī citas augšgala komandas. Tā ar "hat-trick" izcēlās Alvaro Morata, bet Londonas Chelsea viesos ar 4:0 (2:0) sagrāva Stokas City, kamēr Totenhemas Hotspur, neskatoties uz diviem beigās mazākumā ielaistiem vārtiem, izbraukumā ar 3:2 (2:0) apspēlēja Vesthemas United.

Vēl vienā mačā Liverpool komanda ar 3:2 (2:1) bija labāka pār neseno čempioni Lesteras City.

Trešajā vietā kopvērtējumā esošajai Chelsea komandai ir 13 punkti, bet pa 11 punktiem nopelnījušas Hotspur, Liverpool un Watford vienības, kamēr desmit punkti ir Arsenal kontā.

Votfordas futbolisti sestdien viesos ar 2:1 (1:0) pārspēja Svonsī City, uzvaru 90.minūtē izraujot brazīlietim Ričarlisonam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi