Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Atalanta svin kārtējo rezultatīvo uzvaru A sērijā

Itālijas A sērijas futbola čempionāta rezultatīvākā komanda Bergāmo Atalanta otrdien svinēja savu kārtējo pārliecinošu uzvaru šajā sezonā.

"Atalanta" 33.kārtas spēlē mājās ar 6:2 (4:1) pārspēja "Brescia", turnīra tabulā pakāpjoties uz otro vietu.

Jau otrajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja horvātu pussargs Mario Pašaličs, kurš no aptuveni 12 metriem raidīja bumbu mērķī. Sešas minūtes vēlāk pēc laukuma saimnieku kļūdas aizsardzībā Ernesto Torregrosa nonāca labā sitiena pozīcijā un izlīdzināja rezultātu.

25.minūtē Martens de Rūns ātrā uzbrukumā bez bumbas apstādināšanas raidīja bumbu tīklā un panāca 2:1 "Atalanta" labā, bet trīs minūtes vēlāk Ruslans Maļinovskis ar raidījumu no tālas distances dubultoja mājinieku pārsvaru. Vēl pēc pāris minūtēm Duvans Zapata, sitot ar galvu, no vārtu priekšas panāca jau 4:1.

Otrā puslaika ievadā, 55.minūtē, Malinovskis atrada Pašaliču brīvā pozīcijā un piespēlēja komandas biedram, kurš netraucēts guva vēl vienus vārtus. Trīs minūtes vēlāk horvāts ar sitienu no apmēram 13 metriem nokārtoja sev "hat-trick".

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Nikolass Špaleks vienus vārtus atguva, taču tas netraucēja Bergāmo komandai svinēt pārliecinošu uzvaru. "Atalanta" futbolisti šajā sezonā A sērijā guvuši 93 vārtus, kas ir pārliecinoši labākais rezultāts.

Pašaličam tas ir pirmais "hat-trick" karjerā, turklāt tas gūts Lombardijas derbijā.

"Pats galvenais, ka esam guvuši vēl trīs punktus. Pēc piespiedu pauzes spēlējam ļoti labi, un tāpat gribam arī turpināt. Esam guvuši vairāk nekā 90 vārtus un ieņemam otro vietu. Mačā ar Turīnas "Juventus" pierādījām, ka varam cīnīties ar spēcīgām komandām," stāstīja Pašaličs.

A sērijas līderei Turīnas "Juventus" 32 cīņās ir 76 punkti, bet otro vietu ar 33 dueļos gūtiem 70 punktiem ieņem "Atalanta". Tālāk ar 68 punktiem seko Milānas "Inter" un Romas "Lazio", kas aizvadījušas 32 spēles, bet 14 punktus pirmajam četriniekam zaudē "AS Roma".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi