Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Barcelona aizsargs Pikē: Sagrāvei Minhenē nav attaisnojumu

Spānijas futbola Barcelona aizsargs Žerārs Pikē pēc UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfināla spēlē piedzīvotās sagrāves Minhenē pret Bayern (0:4) sacīja, ka šim zaudējumam nevar būt attaisnojumu. Tik smagu zaudējumu oficiālās spēlēs Barcelona nebija piedzīvojusi kopš 2003.gada.

"Viņi bija ātrāki, spēcīgāki un spēlēja labāku futbolu," atzina Pikē. "Mums jāparāda iespējami labākais sniegums atbildes spēlē. Mēs esam Barca - vienkārši jāiziet savā Nou Camp stadionā un jāuzvar spēle mūsu fanu dēļ." Izredzes uzvarēt divu spēļu summā gan aizsargs raksturoja kā "gandrīz neiespējamas".

Tikmēr Minhenes Bayern galvenais treneris Jups Heinkess, kurš pēc šīs sezonas komandu pametīs, atzina, ka izvēlētā taktika nostrādājusi nevainojami. "Mēs visu sezonu spēlējam ekstraordināru futbolu. Apetīte pēc panākumiem pēdējo gadu neveiksmju dēļ ir milzīga. Komanda taktisko plānu izpildīja nevainojami!"

Pēdējo trīs sezonu laikā komanda zaudējusi divos UEFA Čempionu līgas finālos, kā arī pēdējos divus gadus piekāpusies Dortmundes Borussia cīņā par bundeslīgas čempionu titulu. Šosezon Bayern jau nodrošinājuši uzvaru bundeslīgā, iekļuvuši Vācijas kausa finālā un ir soļa attālumā no trešā Čempionu līgas fināla četru gadu laikā.  

Trešdien Dortmundē sāksies cīņa otrajā Čempionu līgas pusfinālā, kurā arī tiekas Vācijas un Spānijas klubi - ambiciozā Borussia uzņems titulēto Madrides Real klubu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi