Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Barcelona sesto sezonu pēc kārtas kvalificējas UEFA Čempionu līgas pusfinālam

Par pirmajiem diviem UEFA Čempionu līgas pusfinālistiem trešdien kļuva Spānijas klubs Barcelona un Minhenes Bayern futbolisti no Vācijas. Tādējādi pusfinālā spēlēs pa diviem Spānijas un Vācijas klubiem.

Barcelona pēc 2:2 pret Parīzes Saint Germain pirms nedēļas viesos drīkstēja spēlēt 0:0 vai 1:1 - arī tas nodrošinātu vietu pusfinālā. Pārpildītajā Nou Camp stadionā gan pirmie mača 50.minūtē vadībā izvirzījās viesi, kad veiksmīgā pretuzbrukumā Barcelona vārtsargu Viktoru Valdesu pārspēja Pastore. Drīz vien laukumā uz maiņu devās Barcelona līderis Lionels Mesi, kurš iepriekšējā abu komandu mačā guva savainojumu - tieši viņš ar lielisku piespēli palīdzēja Davidam Viljam nogādāt bumbu Pedro Rodrigesam, kurš 71.minūtē panāca izlīdzinājumu. Neizšķirts 1:1 jau derēja Barcelona un mājinieki spēja rezultātu nosargāt līdz pat mača noslēgumam. Divu spēļu summā 3:3, bet pateicoties vairāk gūtiem vārtiem viesos, sesto sezonu pēc kārtas pusfinālā spēlēs Barcelona.

Tikmēr otrā ceturtdaļfināla atbildes mačā Turīnā vietējie Juventus centās atspēlēties no pirmajā mačā iekrātā divu vārtu deficīta pret Minhenes Bayern. Tomēr arī atbildes spēlē ar tādu pat 2:0 pārāki izrādījās vācieši - vārtus guva Mario Mandžukičs (64') un Klaudio Picarro (90'+1). Pērnie finālisti Bayern, kuri nedēļas nogalē nodrošināja arī Vācijas čempionu titulu, summā pārāki ar 4:0 un spēlēs pusfinālā.

Barcelona un Bayern pievienojās jau otrdien pusfinālā iekļuvušajām Madrides Real un Dortmundes Borussia komandām. Pusfinālu pārus izlozēs piektdien; pirmās spēles paredzētas 23. un 24.aprīlī, bet atbildes mači - 30.aprīlī un 1.maijā. Fināls 25.maijā norisināsies Vemblija stadionā Londonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi