Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Bayern un Malaga futbolisti kļūst par pēdējiem UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālistiem

Trešdienas vakarā noskaidrojās pēdējie divi UEFA Čempiona līgas ceturtdaļfinālisti - par tiem kļuva Minhenes Bayern futbolisti no Vācijas un Spānijas klubs Malaga.

Lai gan pirmajā astotdaļfināla spēlē viesos Bayern uzveica Londonas Arsenal ar 3:1 un nebija zaudējuši jau 23 spēlēs pēc kārtas (visos turnīros kopā), šoreiz londonieši bija soli no pamatīgas sensācijas. Olivjē Žirū jau spēles 3.minūtē noslēdza skaistu uzbrukumu, atgūstot vienus vārtus Arsenal. Puslaika turpinājumā nedaudz bīstamāk darbojās laukuma saimnieki, tomēr pēc spēlētām 45 minūtēm vadībā bija viesi. Arī otrajā puslaika krietni aktīvāk turpināja uzbrukt Bayern, izšķērdējot vairākas teicamas izdevības. Visbeidzot, mača 85.minūtē pēc stūra sitiena Lorāns Koscelnijs guva londoniešiem vēl vienus vārtus, divu spēļu summā panākot 3:3. Lai iekļūtu nākamajā kārtā, vairs pietrūka tikai vienu gūto vārtu, taču atlikušajā laikā tas neizdevās. Pateicoties vairāk gūtiem vārtiem viesos, divu spēļu summā pārāki izrādījās pērnās sezonas finālisti minhenieši.

Tikmēr Spānijas klubs Malaga ar 2:0 uzveica portugāļu klubu Porto, divu spēļu summā triumfējot ar 2:1. Pirmos vārtus puslaika izskaņā guva Isko, bet mača 77.minūtē pēc stūra sitiena ar galvu precīzi sita Santa Kruzs. Pārsteigums iepriekš bija jau spāņu izkļūšana no grupas, bet nu Malaga cīnīsies par vietu starp četriem labākajiem klubiem pusfinālā.

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāru izloze notiks piektdien. Bez Bayern un Malaga starp astoņiem labākajiem klubiem iekļuvuši arī Parīzes Saint-Germain, Turīnas Juventus, Madrides Real, Dortmundes Borussia, Stambulas Galatasaray un Barcelona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi