Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Celtic galvenais treneris: Mums vajadzēja daudz ātrāk pielikt punktu mačam

Glāzgovas Celtic ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas spēlē vajadzēja daudz ātrāk pielikt punktu mačam, uzsver Skotijas futbola kluba galvenais treneris Nīls Lenons.

Jau ziņots, ka "Celtic" ceturtdien izbraukumā ar 1:0 pārspēja Latvijas čempioni "Riga", uzvaras vārtus pamatlaika pēdējā minūtē gūstot Muhamedam Eljunussi.

"Domāju, ka mūsu sniegums bija dominējošs. Vajadzēja būt pacietīgiem, jo uzvaras vārtu gūšanu atstājām uz pašām spēles beigām. Mums vajadzēja jau ātrāk pielikt punktu mačam, jo bija pāris lieliskas iespējas," pēcspēles preses konferencē stāstīja Lenons.

Viņš uzskata, ka sākumsastāvs spēlēja labi, tāpat kā uz maiņu nākušie futbolisti. ""Riga" jau no spēles sākuma parādīja savu apņemšanos, bet es atgādināju komandai, ka jāturpina izdarīt spiediens, tajā pat laikā neaizmirstot par aizsardzību," atklāja "Celtic" stūrmanis.

"Celtic" kļuva par pirmo komandu, kas rīdziniekiem sagādājusi zaudējumu Eirokausu spēlēs Latvijā. "Riga" savā īsajā Eirokausu vēsturē iepriekšējās sešās mājas spēlēs bija svinējusi četras uzvaras un divreiz cīnījusies neizšķirti.

"Šeit nav viegli atbraukt un uzvarēt, taču mums tas izdevās profesionāli, tāpēc esmu apmierināts. Nebija viegli, jo izjutām spiedienu, taču mēs ar to labi tikām galā. Bijām mierīgi, nekritām panikā un devāmies uz priekšu," skaidroja Lenons.

Viņš neslēpa, ka dažos spēles aspektos komanda varēja būt labāka, taču arī par uzvaru ar vairāk vārtu starpību gandarījums nebūtu lielāks.

"Labos momentos izsējām savas iespējas, bet labi, ka beigās iesitām skaistus vārtus. Domāju, ka ar savu sniegumu bijām pelnījuši uzvaru," atzina Lenons.

Pēc vienas spēles pārtraukuma laukumā atgriezās "Celtic" uzbrukuma līderis Odsons Eduārs, kurš gan mačā Rīgā ar gūtiem vārtiem neizcēlās.

"Viņš joprojām cenšas atrast savu optimālo formu un neizskatījās tik labi, kā varētu no gaidīt, taču viņš deva savu artavu tajās minūtēs, ko pavadīja laukumā. Taču nedomāju, ka tās ir savainojuma sekas. Nedēļas nogalē viņš nespēlēja, bet formas uzņemšanai nav nekā labāka par spēļu praksi," skaidroja Lenons.

Šosezon visās četrās kvalifikāciju kārtās komandas aizvadīs vienu spēli. Lai iekļūtu grupu turnīrā, jāpārvar četras kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi