Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Koln par līdzjutēju uzvedību būs jāsamaksā 60 000 eiro kompensācija Arsenal komandai

Vācijas futbola bundeslīgas klubam Koln, kurā futbolista karjeru pirms mēneša beidza Artjoms Rudņevs, būs jāsamaksā 60 000 eiro liela kompensācija Anglijas premjerlīgas vienībai Londonas Arsenal par savu līdzjutēju uzvedību UEFA Eiropas līgas spēlē.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka septembra vidū, UEFA Eiropas līgas apakšgrupu turnīra pirmās kārtas spēle Londonā starp Arsenal un Koln vienībām sākās ar stundas nokavēšanos. Uz šo spēli bija devušies aptuveni 20 000 Ķelnes kluba līdzjutēju un tieši viņu uzvedības dēļ mačs sākās vēlāk nekā plānots, jo bez biļetēm esošie viesu līdzjutēji centās iekļūt stadionā.

Tāpat vairāki tūkstoši viesu komandas fanu bija pamanījušies iegūt biļetes mājinieku līdzjutēju sektoros, radot drošības draudus, lai gan oficiāli viesiem tika piešķirtas vien 3000 biļetes atsevišķā sektorā.

Pēc spēles tika lēsts, ka stadionā tika 15 000 Koln atbalstītāju, kuri spēles laikā arī dedzināja petardes un laukumā svieda dažādus priekšmetus.

UEFA, kura nākamajā dienā pēc spēles sāka disciplinārlietu par notikušo, pirmdien paziņoja, ka Koln komandai jāsamaksā 60 000 eiro liela kompensācija Arsenal vienībai. Tāpat Koln līdzjutēji nevarēs apmeklēt nākamo Eiropas līgas spēli viesos, kura 7.decembrī plānota Belgradā pret Crvena Zvezda komandu.

Savukārt atkārtotu incidentu gadījumā Koln komanda uz diviem gadiem var tikt izslēgta no dalības Eirokausos.

Koln komanda UEFA Eiropas līgā, pēc 20 gadu pārtraukuma atgriežoties Eirokausos, startējusi pagalam neveiksmīgi, zaudējot pirmajos trīs mačos. Tāpat vienība ir arī bundeslīgas kopvērtējuma pēdējā pozīcijā.

H apakšgrupā līdere ar deviņiem punktiem ir Arsenal, bet pa četriem punktiem ieguvušas Crvena Zvezda un baltkrievu klubs Barisavas BATE.

Kā zināms, iepriekš Koln komandā spēlēja Latvijas futbolists Rudņevs, taču septembra beigās viņš personīgu iemeslu dēļ pēkšņi paziņoja par karjeras beigšanu, šosezon oficiālos mačos laukumā tā arī nedodoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi