Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Real galvenais treneris Mourinju pēc uzvaras slavē Mančestras United komandu

Anglijas premjerlīgas futbola komandas Mančestras United galvenais treneris Alekss Fergusons ir apbrīnojams un neviens viņa pieņemtais lēmums nav nepareizs, uzskata Spānijas vienību Madrides Real vadošais Žozē Mourinju.

Kā ziņots, otrdien United un Real komandas savā starpā sacentās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē. Pateicoties strīdīgam portugāļu pussarga Nani noraidījumam, Real izbraukumā spēja izcīnīt uzvaru ar rezultātu 2:1 un triumfēt divu spēļu summā. 

"Ikviens viņa lēmums ir pareizs un nevienu no tiem nevar apstrīdēt. Viņš ir labākais un radījis neticamu vēsturi," pēc mača Mourinju nekautrējās slavēt pieredzējušo skotu speciālistu. "Jūs [žurnālisti] esat nekas. Es esmu nekas. Viņa komanda ir ļoti labi organizēta. Viņa aizsardzība ir fantastiska, un es uzskatu, ka viņš paveicis lielisku darbu." 

Kā ziņots, aizvadītajā mačā rezultātu pirmie atklāja tieši mājinieki, kad pašā otrā puslaika sākumā pēc mančesteriešu uzbrukuma bumbu savos vārtos ieraidīja Serhio Ramoss. Tomēr drīz vien cīņas gaita izmainījās - portugāļu pussargs Nani ar kāju ietriecās Alvaro Arveloas krūškurvī, par ko uzreiz saņēma sarkano kartīti. 

Iegūto viena vīra pārsvaru Madrides klubs sekmīgi un ātri izmantoja - jau 66.minūtē uz maiņu uznākušais Luka Modričs ar teicamu tālsitienu panāca neizšķirtu, kas divu spēļu summā deva rezultātu 2:2, bet vēl pēc trim minūtēm vārtu priekšā naskākais bija kādreizējais Mančestras kluba spēlētājs Krištianu Ronaldu, iegūstot jau vadību Real.

Atlikušajā laikā diezgan izteikts pārsvars piederēja mazākumā spēlējošajiem mājiniekiem, tomēr vārtus viņiem tā arī neizdevās gūt un nācās izstāties no turnīra. 

"Vienmēr esmu bijis priecīgs par Modriča piesaistīšanu. Viņš ir par sevi pārliecināts un šoreiz komandā ieviesa jaunas vēsmas," par horvātu pussargu stāstīja Mourinju. "Taktiskajā ziņā Mančestras United bija ļoti labi sagatavota komanda, bet Modričs mūsu spēlē ieviesa ātrumu." 

Tāpat Mourinju atzina, ka ir pateicību parādā vienības otrajam vārtsargam Djego Lopesam, kurš cīņas beigās veica vairākus lieliskus tvērienus. Šajā mačā Lopess aizstāja savainoto Ikeru Kasiljasu. "Mums nebija pārsvars bumbas kontrolē, tomēr Djego Lopess mums nodrošināja uzvaru." 

Svarīgs šis mačs bija arī Krištianu Ronaldu, kurš iepriekš spēlēja Mančestras vienībā, bet pašlaik cīnās Real sastāvā. Viņš guva pa vieniem vārtiem katrā no mačiem, bet atteicās no priecāšanās par precīziem sitieniem. 

"Uzņemšana bija neticama. Abas spēles man bija ļoti emocionālas. Īpaši otrā," atzina Ronaldu. "Man nav vārdu, lai izskaidrotu, kā jūtos." 

"Tā kā palīdzēju savai komandai, iekšienē jūtos nedaudz priecīgs. Tomēr, no otras puses, man ir skumji, ka Mančestras United izstājusies," stāstīja uzvaras vārtus guvušais portugāļu pussargs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi