Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Real sagrauj Bayern sapņus par Čempionu līgas titula aizstāvēšanu

Par pirmajiem UEFA Čempionu līgas finālistiem otrdien kļuva Madrides Real futbolisti, kuri pusfināla atbildes spēlē negaidīti pārliecinoši ar 4:0 (3:0) viesos pārspēja pašreizējos titula īpašniekus Minhenes Bayern. Summā madridieši triumfēja vairāk nekā pārliecinoši - 5:0, pirmo reizi kopš 2002.gada sasniedzot turnīra finālu.

Real, kuri pirms nedēļas savā laukumā uzveica čempionus ar 1:0, atbildes spēlē visu nokārtoja jau pirmajā puslaikā. Aizsargs Serhio Ramoss mača 16. minūtē ar galvu atklāja rezultātu pēc stūra sitiena - tas nozīmēja, ka Minhenei jāgūst vismaz trīs vārti, lai sasniegtu finālu. Tas pats Ramoss kritienā izcēlās arī četras minūtes vēlāk, bet spēles 34.minūtē Krištianu Ronaldu pēc saspēles ar velsieti Garetu Beilu guva savus piecpadsmitos vārtus turnīrā šosezon, kas ir jauns Čempionu līgas vienas kampaņas rekords. Tobrīd rezultāts kļuva 3:0, bet summā jau 4:0.

Lai gan Bayern jau ierasti bumbu kontrolēja krietni vairāk kā pretinieki, uzbrukumi pārsvarā beidzās vai nu ar sitienu garām vārtiem vai bumba nonāca pie Real vārtsarga Ikera Kasiljasa. Tuvojoties mača beigām, kļuva skaidrs, ka minheniešiem vismaz šovakar nebūs lemts gūt kaut vienus vārtus, par nepieciešamajiem pieciem nemaz nerunājot. Piedevām Ronaldu 90.minūtē ar ļoti tālu soda sitienu guva savus otros vārtus mačā, uzstādot mača gala rezultātu 4:0. Tādējādi Bayern nekļuva par pirmo klubu kopš 1998.gada, kas finālu sasniedzis trīs sezonas pēc kārtas. Iepriekš vācieši bija Real pārspējuši astoņās no deviņām mājas spēlēm abu klubu tikšanās vēsturē.

Trešdien Londonā notiks otra pusfināla atbildes spēle, kurā vietējie Chelsea centīsies nepieļaut Madrides finālu - Atletico Eiropas prestižākā klubu turnīra finālā nav spēlējuši jau 40 gadus. Pirmajā spēlē Madridē vārti tā arī netika gūti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi