Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Spartaks virslīgas mačā izrauj uzvaru pret Metta/LU futbolistiem

Valsts čempione Jūrmalas Spartaks pirmdien SynotTip Latvijas futbola virslīgas 16. kārtas spēlē prata atspēlēt divu vārtu deficītu un aizraujošā cīņā ar 4:3 (1:0) uzvarēja Metta/Latvijas Universitāte komandu.

Spartaks spēles 71. minūtē nokļuva iedzinējos ar 1:3, kad pretinieku rindās 13 minūšu laikā ar hat-trick izcēlās Vladislavs Fjodorovs. Tomēr atlikušajā laikā jūrmalnieki savā laukumā Slokā ne tikai spēja izvairīties no zaudējuma, bet arī izrāva uzvaru, kad 89. minūtē precīzs bija uz maiņu nākušais Kaspars Svārups.

Metta/LU jau kompensācijas laikā varēja izraut arī neizšķirtu, taču līdz sensācijai nedaudz pietrūka, jo teicami nospēlēja Spartaka vārtsargs Jevgeņijs Nerugals.

Spēle bija ļoti dinamiska ar daudz vārtu gūšanas iespējām, taču pirmajā puslaikā no tām tika izmantota tikai viena, kad 21. minūtē precīzs bija Artemijs Maļejevs.

Savukārt otro puslaiku lieliski sāka Metta/LU, jo rīdziniekiem piederēja izteikts pārsvars, ko trīs vārtu guvumos pārvērta Fjodorovs. Neskatoties uz to, spēles beigās Spartakam izdevās izglābties. Vispirms starpību 78. minūtē samazināja Vitors Silva Onorātu, divas minūtes vēlāk precīzs no tālas distances bija Jevgeņijs Kobzars, bet uzvaras vārtus 89. minūtē ar galvu guva Svārups, kurš laukumā uz maiņu nāca 72. minūtē.

Spartaka futbolisti šobrīd ir uz viļņa, jo sasnieguši UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otro kārtu, kurā pirmajā spēlē ar 6:0 tika sagrauta Sanmarīno čempione Montedžardīno La Fiorita. Šonedēļ viesos būs jāaizvada atbildes spēle, taču uzvarētājs divu maču summā jau ir tikpat kā zināms. Pirms tam jūrmalnieki UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā cienījami nospēlēja pret titulēto Serbijas komandu Belgradas Crvena zvezda, kurai divu spēļu summā zaudēja ar 0:2.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi