Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Ventspils futbolisti virslīgas spēlē pārliecinoši pārspēj Ilūkstes NSS

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta kārtējā spēlē otrdien Ventspils komanda pārliecinoši pieveica vienu no turnīra pastarītēm Ilūkstes NSS vienību. "Ventspils" savā laukumā izrādījās pārāki ar rezultātu 4:1 (2:1). 

Līdz pirmajam vārtu guvumam ilgi nebija jāgaida, jo jau ceturtajā minūtē Ilūkstes komandu vadībā izvirzīja gruzīns Džemals Džaliašvili. "Ventspils" pēc vārtu zaudējuma nesteidza to atgūt, taču centās kontrolēt cīņas gaitu. 20.minūtē mājinieki rezultātu izlīdzināja, kad precīzs bija Daniils Turkovs, bet 20 minūtes vēlāk ilūkstieši pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, kā rezultātā "Ventspils" futbolists Vadims Jančuks devās izpildīt 11 metru soda sitienu, ko viņš arī realizēja. 

Spēles otrajā pusē ventspilniekiem izdevās vēl vairāk nostiprināt rezultāta pārsvaru, jo 60.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Kaspars Dubra, bet trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Ilūkstes vārtsargu Igoru Labutu pārspēja Vladislavs Kozlovs, uzstādot mača galarezultātu. Līdz ar to noslēgusies virslīgas čempionāta 16.kārta.

Jau vēstīts, ka kārtas pirmie četri mači notika nedēļas nogalē. Sākotnēji dramatisku uzvaru izcīnīja Jūrmalas "Spartaks", kas ar 2:1 izbraukumā uzvarēja "Jelgavu", par mača varoni kļūstot kolumbietim Duvanam Kastaņedan, kurš vārtus jūrmalnieku labā guva vien kompensācijas laikā. Savukārt viena no turnīra līderēm Rīgas "Daugava" cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Metta"/"Latvijas Universitāte" futbolistiem. 

Vēl "Skonto" izbraukumā vairākumā pārliecinoši ar 5:0 sagrāva "Liepājas metalurgu", bet čempione Daugavpils "Daugava" ar 1:0 pieveica "Jūrmalas" futbolistus. 

Virslīgas kopvērtējumā "Skonto" nostiprinājusies galvgalī, jo iekrājusi 35 punktus 15 mačos, bet uz otro vietu pakāpusies "Ventspils", kas iekrājusi 32 punktus 14 spēlēs. Uz trešo vietu ar 31 punktu 16 spēlēs atkāpusies Rīgas "Daugava", bet uz ceturto - pašreizējā Latvijas čempionvienība Daugavpils "Daugava", kurai 30 punkti 15 cīņās. Piektajā pozīcijā ar 23 punktiem 16 mačos ir "Spartaks", kuriem punktu zaudē "Liepājas metalurgs". Tiesa, liepājnieki aizvadījuši par diviem mačiem mazāk. 

"Jūrmala" ar 14 punktiem 15 mačos ir septītā, bet astoto vietu ieņem Ilūkstes NSS komanda, kurai 15 spēlēs izcīnīti astoņi punkti. Tikpat punktu ir "Metta"/LU futbolistiem, bet viņi aizvadījuši par spēli vairāk. Tikmēr "Jelgava" ar septiņiem punktiem ieņem desmito pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi