Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Abi Mančestras klubi atraujas no tuvākajiem sekotājiem Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma galvgalī

No tuvākajiem sekotājiem Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta kopvērtējuma galvgalī trešdien atrāvās abi Mančestras klubi.

Pašreizējie kopvērtējuma līderi Mančestras United savā laukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja Vesthemas United futbolistus. Vienīgos vārtus jau 32.mača sekundē guva Nīderlandes uzbrucējs Robins van Pērsijs. Šie bija visātrāk gūtie vārti šīs sezonas premjerlīgas čempionātā.

Savukārt pašreizējie valsts čempioni Mančestras City izbraukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja Vīganas Athletic komandu. Šajā spēlē pirmajā puslaikā vārti netika gūti, bet 69. un 72.minūtē panākumu viesiem nodrošināja Itālijas izlases uzbrucējs Mario Balotelli un pussargs Džeimss Milners.

Citviet jau otro spēli pēc kārtas bezvārtu neizšķirti cīnījās Londonas Chelsea komanda, kas savā laukumā nespēja uzvarēt Londonas Fulham. Pirms tam svētdien Chelsea galvenā trenera Rafaela Benitesa debijas mačā cīnījās 0:0 ar Mančestras City.

Savukārt zaudējumu piedzīvoja šīs sezonas lielāko pārsteigumu autore Vestbromvičas Albion, kas ar 1:3 (1:3) viesos piekāpās Svonsī City futbolistiem. Divus vārtus uzvarētāju labā guva pussargs Veins Rūtledžs.

Citās trešdienas spēlēs Liverpūles Everton savā laukumā cīnījās 1:1 (1:1) ar Londonas Arsenal, bet Totenhemas Hotspur savu skatītāju priekšā ar 2:1 (2:0) uzvarēja Liverpool.

Kopvērtējumā pēc 14 spēļu kārtām pirmo vietu ar 33 punktiem ieņem Mančestras United komanda, kas par punktu apsteidz Mančestras City. Trešajā vietā ar 26 punktiem atrodas Chelsea vienība, bet tāds pats punktu skaits ir arī Albion futbolistiem. Tālāk ar attiecīgi 23 un 22 punktiem seko Everton un Hotspur vienības.

Savukārt Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Reading komanda ar deviņiem punktiem 13 mačos atrodas priekšpēdējā, 19.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi