Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bagāto cīņa par finālu

UEFA Čempionu līgā pirmās pusfinālu spēles starp grandiem.

Superlīgas projekts un apvērsums Eiropas futbolā izgāzās, bet dzīve iet uz priekšu. UEFA Čempionu līgas pusfinālā otrdien tiksies Madrides Real un Londonas Chelsea, bet trešdien – Parīzes Saint-Germain un Mančestras City.

Superlīgā, kas būtu Čempionu līgas konkurente, no pusfināla četrinieka neiesaistījās vienīgi PSG. UEFA Superlīgas līgumus parakstījušos klubus pagaidām nesodīs ar sportiskiem mēriem, kas varētu ietekmēt dalību starptautiskajos turnīros.

Čempionu līgas pusfinālā iekļuvuši klubi, kas pēdējos desmit gados izcēlušies ar grandioziem naudas tēriņiem transfēros un algās. Ne velti PSG un City duelis nosaukts par Naftas derbiju, jo kluba īpašnieki nāk no Tuvajiem Austrumiem, kur šī dabas resursa netrūkst. Abas komandas trešdien būs kaujas sastāvā. Vienīgā jautājuma zīme ir par Kiliana Mbapē dalību. Aizvadītajā nedēļā franču uzbrucējs guva augšstilba savainojumu, tomēr nav zināms, vai viņš būs gatavs palīdzēt pret City. PSG galvenais treneris Maurisio Početino neizslēdza Mbapē dalību trešdien. Ja City Anglijas premjerlīgā titulam ir ārkārtīgi tuvu un jānotiek patiesi lielam brīnumam, lai notiktu citādi, PSG Francijas līgā pamatīgi jāiesvīst. Atlikušas četras kārtas, bet pirmajā vietā atrodas Lille, kas krietni bagātāko klubu apsteidz par vienu punktu. Lai izcīnītu vietējās līgas titulu, PSG jācer uz konkurentu klupienu neklātienes cīņā. 

Zinedins Zidans ar Real pirmajā piegājienā izcīnīja trīs Čempionu līgas titulus pēc kārtas, tomēr toreiz ierindā bija Krištianu Ronaldu. Franču speciālistam pusfināla pirmajā mačā, iespējams, nāksies iztikt bez kapteiņa Serhio Ramosa, Ferlana Mendī un Federiko Valverdes, tomēr nav izslēgts, ka kāds no trio varētu spēlēt. Chelsea ar šoziem jauniecelto treneri Tomasu Tuhelu krietni pielikusi, ko apliecina atgriešanās labāko četriniekā Anglijas premjerlīgā un Čempionu līgas pusfināla sasniegšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi