Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Beigas spekulācijām: Rūnijs nepārcelsies uz Ķīnu un paliks Mančestras United

Slavenais angļu futbolists Veins Rūnijs neatstās titulēto Mančestras United klubu un nepārcelsies uz kādu no bagātajām Ķīnas komandām, ceturtdienas vakarā paziņoja spēlētājs.

Pēdējo dienu laikā uzvirmojušas spekulācijas par Rūnija pārcelšanos uz Ķīnu, kam turklāt tikai nākamnedēļ aizvērsies transfēru logs. Britu mediji arī vēstīja, ka futbolista aģents devies uz austrumiem, lai veiktu pārrunas ar turienes klubiem.

"Par spīti interesei, kas bijusi no citiem klubiem, vēlos izbeigt spekulācijas un pateikt, ka palieku Mančestras United komandā," paziņojumā pavēstījis 31 gadu vecais Rūnijs. "Es ceru, ka spēlēšu pilnvērtīgu lomu šīs vienības cīņā par augstākā mēroga sasniegumiem visās četrās frontēs."

"Šobrīd Mančestras United klubā ir aizraujoši laiki un vēlos palikt daļa no tā visa," izteicās Rūnijs, kurš ar 250 vārtiem ir šīs titulētās Anglijas komandas visu laiku rezultatīvākais futbolists.

Tika mēļots, ka Rūnija alga Ķīnā varētu būt aptuveni viens miljons dolāru (948 000 eiro) nedēļā, kas viņu padarītu par pasaules vislabāk apmaksāto futbolistu.

Šosezon Rūnijs ir zaudējis vietu Mančestras United pamatsastāvā un regulāri laukumā dodas vienīgi uz maiņu. Sezonas laikā viņam izdevies gūt tikai piecus vārtus, turklāt apskatnieki uzsver, ka bez šī futbolista laukumā komanda demonstrē labāku spēli.

Rūnijam līgumsaistības ar Mančestras United ir līdz 2019.gada vasarai, bet pats spēlētājs iepriekš izteicies, ka kontraktu atstrādās līdz galam.

Ar 25 spēlēs izcīnītiem 48 punktiem Mančestras United komanda Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi