Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Borisovas BATE Čempionu līgas turnīrā negaidīti uzveic Minhenes Bayern

Pārsteigumu UEFA Čempionu līgas futbolā apakšgrupu turnīra otrās kārtas spēlē otrdien sagādāja Baltkrievijas klubs Borisovas BATE, kas F grupas cīņā savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0) pieveica spēcīgo Vācijas komandu Minhenes Bayern.

Rezultātu mača 23.minūtē atklāja mājinieki, kad precīzi sita Aleksandrs Pavlovs, bet 78.minūtē BATE komandas pārsvaru dubultoja Vitālijs Rodionovs. Vēl divi vārti tika gūti jau spēles kompensācijas laikā. Vispirms viesiem vienus vārtus atguva Franks Riberī, bet četras minūtes pēc viņa precīzā sitiena Renans Bresans sasniedza mača galīgo iznākumu.

Otrajā šīs grupas spēlē Spānijas klubs Valencia ar 2:0 (1:0) savā laukumā pārspēja Francijas vienību Lille. Uzvarētājiem abus vārtus guva brazīlietis Žonass.

Pēc divām kārtām F grupā pirmo vietu ar sešiem punktiem ieņem BATE, pa trim punktiem iekrājušas Valencia un Bayern, bet Lille komanda pagaidām cīnās bez punktiem.

E grupā otrās kārtas mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja pašreizējā turnīra čempionvienība Londonas Chelsea no Anglijas, kas izbraukumā ar 4:0 (1:0) pieveica sacensību debitanti Nordsjaelland no Dānijas. Chelsea labā divus vārtus guva Huans Mata, bet pa reizei precīzi bija Davids Luiss un Ramirešs.

Otrajā šīs grupas spēlē Itālijas spēcīgākais klubs Turīnas Juventus savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:1) ar Ukrainas komandu Doņeckas Šahtar. Rezultātu mača 23.minūtē atklāja viesu komandas brazīliešu pussargs Alekss Teikseira, bet divas minūtes vēlāk izlīdzinājumu panāca Leonardo Bonuči.

Šīs grupas kopvērtējumā pēc divām kārtām pa četriem punktiem ir Chelsea un Šahtar, kurām ar diviem punktiem seko Juventus. Savukārt Nordsjaelland komanda pie punktiem nav tikusi.

Tikmēr G grupā otro panākumu izcīnīja Spānijas varenais klubs Barcelona, kas viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja Portugāles vienību Lisabonas Benfica. Rezultātu jau sestajā minūtē atklāja čīlietis Aleksis Sančess, bet 56.minūtē otros vārtus viesu labā guva Fransesks Favregass.

Vēl vienā šīs grupas cīņā Skotijas komanda Glāzgovas Celtic ar 3:2 (1:1) izbraukumā pieveica Krievijas klubu Maskavas Spartak. Rezultātu mača 12.minūtē atklāja Celtic komanda, kad precīzi sita Gerijs Hūpers, bet četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām neizšķirtu panāca nigērietis Emanuels Emenike. Septiņas minūtes vēlāk Emenike bija precīzs vēlreiz un mājiniekus izvirzīja vadībā, bet 71.minūtē Spartak komandas aizsargs Dmitrijs Kombarovs bumbu sita savos vārtos un rezultāts atkal kļuva neizšķirts 2:2. Uzvaru Celtic futbolisti izrāva vien pašās spēles beigās, kad precīzi sita Grieķijas izlases uzbrucējs Giorgs Samars.

Pēc divām kārtām G grupā līderpozīcijā ar sešiem punktiem atrodas Barcelona, bet tai ar četriem punktiem seko Celtic komanda. Viens punkts ir Benfica, bet Spartak futbolisti zaudējuši abās spēlēs.

Visbeidzot H grupā otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja Anglijas komanda Mančestras United, kas izbraukumā ar 2:1 (1:1) apspēlēja Rumānijas vienību CFR Cluj. Rezultātu 14.minūtē atklāja mājinieki, kad precīzi sita grieķu uzbrucējs Pantelis Kapetans, bet neizšķirtu United panāca 29.minūtē, kad vārtus guva Robins van Pērsijs. Pēc 20 minūtēm van Pērsijs bija precīzs otro reizi, nodrošinot uzvaru Mančestras klubam.

Otrajā G grupas mačā Portugāles klubs Bragas Sporting izbraukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja Turcijas vienību Stambulas Galatasaray. Uzvarētāju komandā ar precīziem sitieniem izcēlās Rubens Mikaels un Alans.

Šajā grupā pēc divām kārtām United ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu. Pa trim punktiem ir CFR Cluj un Sporting, bet Galatasaray komanda cīnās bez punktiem.

A, B, C un D apakšgrupu komandas otrās kārtas spēles aizvadīs trešdien.

Pēc divu apļu aizvadīšanas katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs turnīra astotdaļfinālā, bet trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā.

Savukārt UEFA Čempionu līgas fināls plānots 2013.gada 25.maijā Vemblija stadionā Londonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi