Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Cauņa palīdz Maskavas CSKA iekļūt Čempionu līgas 1/8 finālā

Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa trešdien palīdzēja Maskavas CSKA futbolistiem iekļūt Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, jo ar viņa tiešu līdzdalību tika gūti uzvaras vārti viesos pret Milānas Inter, nodrošinot Krievijas klubam uzvaru ar 2:1.

Cauņa laukumā devās 77. minūtē uz maiņu, bet pēc viņa izpildīta stūra sitiena Vasilijs Berezuckis spēles 86. minūtē guva uzvaras vārtus. Lai tiktu astotdaļfinālā CSKA pēdējā grupu turnīra spēlē bija nepieciešama ne tikai uzvara, bet arī lai otra grupas spēle starp Francijas Lille un Turcijas Trabzonspor noslēgtos neizšķirti, kas arī notika, jo šī cīņa beidzās bez vārtu guvuma.

CSKA ar astoņiem punktiem grupā ieņēma otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no līderiem Inter. Trešajā vietā palika Trabzonspor, kas turpinās spēlēt Eiropas līgā.

Par lielāko sensāciju trešdien parūpējās Šveices kluba Basel futbolisti, kuri savā laukumā ar 2:1 uzvarēja titulēto Manchester United, atstājot angļu klubu ārpus Čempionu līgas izslēgšanas spēlēm. Basel spēles 9. minūtē pēc Marko Štrelera sitiena izvirzījās vadībā ar 1:0, bet Aleksandrs Frejs 84. minūtē pārsvaru dubultoja, uz ko viesi spēja atbildēt ar Fila Džonsa spēles pirmspēdējā minūtē gūtiem vārtiem. Manchester United tikai otro reizi pēdējo 16 gadu laikā palika ārpus Čempionu līgas izslēgšanas spēlēm.

Eiropas līgā būs spiesta spēlēt arī otra Mančestras komanda Manchester City, kas neskatoties uz uzvaru savās mājās ar 2:0 pret Minhenes Bayern grupā palika trešā, jo itāļu klubs Napoli viesos ar 2:0 uzvarēja spāņu Villarreal, nodrošinot otro vietu grupā.

Pēdējā spēļu kārtā veiksmīga iekļūšana izslēgšanas cīņu kārtā izdevās arī Francijas klubam Lyon, kas viesos ar 7:1 sagrāva Zagrebas Dinamo. Uzvarētājiem četrus vārtus guva Batefimbi Gomišs. Iespaidīgā uzvara un Amsterdamas Ajax zaudējums savā laukumā ar 0:3 pret Madrides Real ļāva Francijas komandai apsteigt Nīderlandes klubu turnīra atbulā pateicoties labākai gūto un ielaisto vārtu attiecībai, jo abām komandām bija pa astoņiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi