Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Čempionu līga: Minhenes Bayern sasniedz rekordu, Mančestras United viesos sagrauj Bayer

Jaunu turnīra rekordu UEFA Čempionu līgā trešdien sasniedza pašreizējie trofejas īpašnieki Minhenes Bayern, kas viesos ar 3:1 pārspēja Maskavas CSKA.

Sarežģītos laika apstākļos (gaisa temperatūra zem nulles un sniegs) vārtus pirmie guva viesi, kad 17.minūtē ar lielisku sitienu izcēlās Arjens Robens. Mario Gēce 56.minūtē panāca 2:0 minheniešiem, bet sešas minūtes vēlāk Keisuke Honda realizēja 11 m sitienu un vienus vārtus atguva. Punktu panākumam pielika Tomass Millers, kad dažas minūtes vēlāk arī realizēja sitienu no 11 m atzīmes.

Otrā D grupas spēlē Mančestras City ar 4:2 uzveica Čehijas klubu Plzeņas Viktoria. Lai gan City divas reizes izvirzījās vadībā (Agvero, Nasri), Viktoria ar Tomaša Horžavas un Staņislava Tecla pūlēm atguva līdzsvaru uz tablo. Mača izskaņā Alvaro Negredo un Edins Džeko gan svaru kausus nosvēra par labu spēcīgajam Anglijas klubam. Bayern (15 punkti) un City (12) jau nodrošinājušas vietu turnīra 1/8 finālā, kamēr CSKA (3) un Viktoria pēdējā kārtā sadalīs 3.vietu, kas dos iespēju sezonu turpināt Eiropas līgā.

A grupā pie pārliecinošas uzvaras tika Anglijas čempioni Mančestras United, kas viesos ar 5:0 sagrāva Leverkūzenes Bayer. Līdz pirmā puslaika beigām angļi bija panākuši 2:0, bet atlikušajā laikā vēl trīs vārtus guva Džonijs Evanss, Kriss Smolings un Nani. Otrā šīs grupas mačā Doņckas Šahtjor, divus vārtus gūstot Duglasam Koštam, ar 4:0 savā laukumā sagrāva Sosjedadas Real no Spānijas un pakāpās uz 2.vietu grupā. Pirms pēdējās kāas vietu nākošajā posmā nodrošinājuši vien United (11 punkti), seko Šahtjor (8), Bayer (7) un Real (1).

B grupā uzvaras izcīnīja favorītes Madrides Real un Turīnas Juventus. Madridieši pat bez līdera Krištianu Ronaldu ar 4:1 savā laukumā sagrāva Stambulas Galatasaray, un jau pārliecinoši kvalificējušies 1/8 finālam. Tikmēr Juventus savā laukumā ar 3:1 uzveica dāņu Kobenhavn un pakāpās uz 2.vietu grupā. Tiesa, cīņa par to notiks arī pēdējā kārtā, jo Turīnai (6 punkti) cieši uz papēžiem min Galatsaray un Kobenhavn (pa 4).

C grupā pie ceturtās uzvaras piecās spēlēs tika Parīzes Saint-Germain futbolisti, kuri savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Pireju Olympiacos. Lai gan jau 7.minūtē Zlatans Ibrahimovičs vadībā izvirzīja parīziešus, viesi 80.minūtē pamanījās izlīdzināt rezultātu. Edisons Kavani spēles pamatlaika pēdējā minūtē tomēr izrāva laimīgu uzvaru mājiniekiem - 2:1. PSG ar 13 punktiem šajā grupā ir līderi un noteikti spēlēs 1/8 finālā. Uz otru ceļazīmi vēl pretendē Olympiacos (7) un arī portugāļu Lisabonas Benfica (7), kas viesos ar 3:2 uzvarēja beļģu Anderlecht. Arī šajā spēlē uzvaras vārti tika gūti 90.minūtē, kad to paveica Rodrigo.

Tādējādi noskaidrotas kopumā jau astoņas no 16 astotdaļfināla dalībniecēm: Mančestras United, Madrides Real, Parīzes Saint-Germain, Minhenes Bayern, Mančestras City, Londonas Chelsea, Madrides Atletico un Barcelona.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi