Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Daugavas futbola klubā Pertija vairs nav galvenais treneris

Latvijas virslīgas futbola komandas Daugavpils ''Daugava'' galvenais akcionārs Igors Mališkovs pārdod savas akcijas, bet komandas galvenais treneris vairs nav gruzīns Tamazs Pertija, aģentūrai BNS apstiprināja Daugavpils sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs.''Futbola komandas galvenā trenera pienākumus pildīs Sergejs Pogodins, līdz šīs nedēļas laikā paredzēts nosaukt jauno galveno treneri,'' sacīja Isakovs.

Viņš arī pastāstīja, ka Mališkovs nolēmis pārdot savas akcijas, kas saistītas ar lielo komandu, taču viņš paliks saistīts ar kluba jaunatnes komandu.Pertija ieguva bēdīgu slavu 2009. gada nogalē pēc daudzkārtējiem apvainojumiem spēļu rezultātu sarunāšanā. Latvijas Futbola federācijā (LFF) pat tika pieņemts lēmums par Daugavpils ''Dinaburg'' izslēgšanu no virslīgas un aizliegumu "Dinaburg" prezidentam Oļegam Gavrilovam un galvenajam trenerim Pertijam jebkad vēl darboties Latvijas futbolā. Pēc tam, kad 2010. gada aprīļa sākumā ''Dinaburg'' iesniedza prasību Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) Lozannā pret LFF, pagājušā gada jūnija sākumā LFF Disciplinārā komisija lēma par diskvalifikācijas samazināšanu Pertijam, kurš atkal stājās virslīgas komandas galvenā trenera amatā. Taču tā jau bija komanda ar ''Daugavas'' nosaukumu, kurā faktiski spēlēja visi bijušie ''Dinaburg'' futbolisti. Pirms 2010. gada sezonas ''Daugavu'' virslīgā no pirmās līgas mākslīgi iecēla LFF, lai Daugavpils nepaliktu bez futbola.Pertija Latvijas virslīgā kā spēlētājs no 1997. līdz 2006.gadam FK ''Ventspils'', FK ''Rīga'', ''Dinaburg'', ''RKB-Arma'' un Daugavpils ''Ditton'' komandās 137 spēlēs guvis 14 vārtu.Virslīgas čempionātā ''Daugava'' atrodas vadošo komandu četriniekā pretendējot uz visaugstākajām vietām, taču piedzīvoja apkaunojošu zaudējumu pret Norvēģijas klubu ''Tromso'' Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē savās mājās ar 0:5, bet divu spēļu summā zaudēja ar 1:7.

Top komentāri

politisk. reklāma
p
Kāda petrija ? Zatlera reformu partija\!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi