Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dortmundes Borussia zvaigzne Gēce pāries pie niknākajiem konkurentiem Bayern

Vācijas bundeslīgas kluba Dortmundes Borussia un Vācijas izlases_ _uzbrūkošais pussargs Mario Gēce pēc šīs sezonas pievienosies čempionvienībai Minhenes Bayern, otrdien apstiprināja Dortmundes kluba vadība. Pāreja notiks pēc 1.jūlija, bet sīkākas detaļas šobrīd atklātas netiek.

Lai gan 20 gadus vecajam futbolistam spēkā esošs līgums ar Dortmundes klubu ir līdz 2016.gadam, Bayern par viņu šķirsies no 37 miljoniem eiro (aptuveni 26 miljoni latu) - tik liela ir kontraktā paredzētā izpirkuma nauda. Gēces alga Minhenē būs aptuveni septiņi miljoni eiro (4,92 miljoni latu), kas ir par aptuveni diviem miljoniem eiro vairāk kā šobrīd Borussia rindās.

Bundeslīgā Gēce debitēja 2009.gadā tikai 17 gadu vecumā, kopš tā laika iegūstot divus bundeslīgas titulus (2011, 2012) un Vācijas kausu (2012). Šosezon Borussia komanda sasniegusi Vācijas kausa finālu, kurā tiksies tieši ar Bayern, bet UEFA Čempionu līgas pusfinālā trešdien aizvadīs pirmo spēli savā laukumā ar Madrides Real.

Vācijas čempionātā pēdējo divu sezonu uzvarētājiem, visticamāk, gan nāksies samierināties ar sudraba godalgām - Bayern jau kļuvuši par čempioniem, bet 2.vietā esošie Borussia četras kārtas pirms beigām tuvākos sekotājus Leverkūzenes Bayer apsteidz par astoņiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi