Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dramatiskajā Mančestras klubu derbijā līdzjutējs ar monētu pārsitis uzaci United aizsargam Ferdinandam

Anglijas Futbola asociācija (FA) izmeklēs incidentu dramatiskajā svētdienas premjerlīgas čempionāta spēlē starp abiem Mančestras klubiem, kad līdzjutēja mesta monēta pārsitusi uzaci United aizsargam Rio Ferdinandam.

Principiālajā spēlē Mančestras United pretinieku laukumā ar 3:2 pārspēja valsts čempionus un savus pilsētas kaimiņus Mančestras City, bet nepatīkamais incidents notiks cīņas kompensācijas laikā, kad Nīderlandes uzbrucējs Robins van Pērsijs izrāva uzvaru United komandai.

No tribīnēm mestās monētas nodarītā skāde fiksēta daudzos spēles fotouzņēmumos. FA vadība nosodījusi līdzjutēju rīcību, solot noskaidrot vainīgo un piemērot bargākos iespējamos sodus.

"Ir riebīgi būt lieciniekam tam, ka futbolists šādā veidā spēles laikā tiek savainots," izteicies FA pārstāvis, piebilstot, ka izmeklēšanu uzsākusi arī vietējā Mančestras policija. City klubs tikmēr izplatījis oficiālu atvainošanos Ferdinandam.

Pats Ferdinands pēc spēles sociālajos tīklos internetā ironiski izteica apbrīnu par vainīgā spējām veikt tik precīzu metienu, kā arī pateicās City vārtsargam Džo Hārtam, kurš pēc van Pērsija gūtajiem vārtiem atturējis kādu uz laukumu izskrējušu līdzjutēju un nav viņam ļāvis uzbrukt Ferdinandam.

United galvenais treneris Alekss Fergusons notikušo nodēvējis par "nožēlojamu", bet Ferdinands aicinājis abu komandu nesamierināmos līdzjutējus nepārkāpt pāri robežai, pēc kuras karstasinīgs atbalsts kļūst apkārtējiem bīstams.

Premjerlīgas kopvērtējumā United komanda ar 39 punktiem 16 mačos atrodas līderpozīcijā, bet City futbolisti atrodas otrajā vietā, atpaliekot par sešiem punktiem. Pirmo trijnieku noslēdz Londonas klubs Chelsea, kas iekrājis 29 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi