Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FK Ventspils turpina gatavoties sezonai; klubam pievienojas Smirnovs

Oficiāli zināms, ka Latvijas futbola čempionvienībai FK Ventspils pievienosies aizsargs Vitālijs Smirnovs, kurš pirms tam pārstāvēja Rīgas futbola klubu Skonto. Sīkāk par gatavošanos sezonai un tās mērķiem portālam Diena.lv pastāstīja kluba izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs.

"Komanda 2012.gada sezonai sāka gatavoties jau pagājušā gada decembrī. Tad puiši kopā pulcējās 12.decembrī un trenējās līdz 23.decembrim. Nākošais sagatavošanas posms sāksies 15. janvārī, kad komanda tiksies Ventspilī medicīniskai apskatei," pastāstīja D.Hohlovs.

"Sākot no 15.janvāra Ventspilī trenēsimies galvenokārt fiziskā stāvokļa uzlabošanai – skriešanā, trenažieru zālē, vieglatlētikas zālē, baseinā. Jau treniņnometnē Mariopolē, kas sāksies 25.janvārī, komanda trenēsies ar bumbām un, protams, turpinās strādāt ar fizisko sagatavotību."

D.Hohlovs arī piebilda, ka klubs centīsies sarunāt kādu pārbaudes spēli Ventspilī: "Iespējams, ka izdosies sarunāt ar kādu no klubiem organizēt draudzības spēli Ventspilī laikā starp ārzemju treniņnometnēm. Bet arī jāsaprot, ka tas viss ir atkarīgs no laika apstākļiem, tāpēc paredzēt tagad vai būs iespēja, piemēram, februārī nospēlēt maču Ventspilī, nav iespējams."

Janvāra sākumā tapa zināms, ka kluba rindas pametis Ritvars Rugins, kurš karjeru turpinās Ukrainā. Uz jautājumu par sastāvā komplektāciju D.Hohlovs atbildēja atturīgi: "Spēlētāju meklēšana notiek nepārtraukti, tāpēc, ka vienmēr pastāv tādi spēlētāji, par kuriem jau ir informācija, ka viņi klubā nepaliks vienu iemeslu vai citu dēļ. Starpsezonā šis darbs notiek vēl aktīvāk. Daži spēlētāji jau atstāja klubu, bet pagaidām man ir informācija, ka tikai vienīgi Rugins ir parakstījis līgumu ar citu klubu. Attiecīgi pārējie spēlētāji meklē jaunu klubu un pastāv liela varbūtība, ka kāds no viņiem turpinās savu karjeru mūsu klubā. Attiecībā uz Ruginu, es nevaru teikt, ka mēs meklējam spēlētāju, kas varētu aizvietot tieši Ruginu. Neskatoties uz to, ka šīs spēlētājs bija mums noderīgs, mūsu spēle netika veidota no viņa."

Masu medijos izskanēja informācija, ka kluba rindas varētu papildināt Vitālijs Smirnovs, ko kluba izpilddirektors arī apstriprināja: "Jā, tagad mēs varam uzskatīt viņu [V.Smirnovu] par FK Ventspils spēlētāju, un no šā gada 15.janvāra viņš sāks pilnvērtīgi gatavoties sezonai kopā ar mums."

"Kas attiecas uz Ikstenu, mēs patiešām runājām ar viņu, kad viņa līgums ar iepriekšējo klubu jau bija beidzis, bet ne vairāk par to. Sīkāku informāciju varēšu sniegt tuvāk janvāra beigām, kad tiks pieņemts kāds lēmums," informāciju par cita bijušā Skonto futbolista Kaspara Ikstena iespējamo pievienošanos ventspilniekiem komentēja D.Hohlovs.

Pats D.Hohlovs nesen atgriezies no Sanktpēterburgas, kur pabija Valentīna Granatkina piemiņas turnīrā U-19 futbola izlasēm, kur tika novēroti arī jaunie futbolisti. "Pirmkārt, protams, gribējās redzēt to, kā tik prestižā starptautiskajā turnīrā nospēlēs mūsu kluba spēlētāji. Izrādījās, tā teikt, dažādi," par pavadīto laiku Sanktpēterburgā stāsta D.Hohlovs. "Attiecībā uz citu valstu izlašu spēlētāju novērošanu, tad turnīrā, protams, bija puiši, kas, manuprāt, labi sevi parādīja un, kā man liekas, varētu noderēt mūsu komandai, pat neskatoties uz tik jaunu vecumu. Bet praktiski visi šie puiši vai nu jau ir savu valstu virslīgu klubu spēlētāji, vai šie klubi uzmanīgi viņus novēro un ir saprotams, ka finansiālā ziņā mums ir grūti sastādīt viņiem konkurenci. Izņemot pašu turnīru, izdevās atrisināt dažādus kluba jautājumus, kas attiecas uz mūsu kluba spēlētājiem, vai arī uz tiem, kas atbrauks pie mums uz pārbaudes laiku."

Klubs jau noteicis sezonas laikā izpildāmos uzdevumus, kuri kā parasti būs visaugstākie – Latvijas čempionu un Latvijas Kausa ieguvēju titulu nosargāšana, kā arī cienīga spēle Čempionu Līgā. Tāpat sezonas laikā Ventspils futbola klubs centīsies uzlabot mājas spēļu apmeklētību, iegūt jaunus finanšu līdzekļus kluba darbības nodrošināšanai, kas iekļauj sevī jaunu sponsoru piesaistīšanu, reklāmas tiesību pārdošanu un spēlētāju pārdošanu, nekaitējot sportiskajiem rezultātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi