Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

HSV un Rudņevs centīsies nepieļaut rekordātru Bayern triumfu bundeslīgā

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda ir apņēmības pilna panākt, ka Minhenes Bayern futbolistiem sestdien paredzētajā savstarpējā spēlē vēl neizdodas nodrošināt čempionu titulu. 

Čempionāta 27.kārtas spēle sestdien risināsies Minhenē. Tā kā Bayern futbolisti tuvākos konkurentus pašlaik apsteidz par 20 punktiem, viņi jau septiņas kārtas pirms čempionāta noslēguma var nodrošināt titulu. 

"Šosezon mēs jau esam spējuši apspēlēt Dortmundes Borussia," atgādina HSV komandas galvenais treneris Torstens Finks. "Mūsu komanda mačā nebūs favorīte, tomēr mūs tas apmierina." 

"Tāpēc es ticu, ka esam spējīgi Minhenē sasniegt labvēlīgu rezultātu," uzsvēra Finks. "Nedomājam aizbraukt uz turieni, lai tikai uzdāvinātu Bayern punktus." 

Arī Bayern komandas vadība pašlaik oficiālās sarunās ir piesardzīga par iespējām dzert čempionu šampanieti jau sestdien. 

Vācijas čempioni noskaidrotos gadījumā, ja Bayern pārspētu HSV, bet iepriekšējo divu sezonu spēcīgākā vienība Dortmundes Borussia nespētu pieveikt VfB Stuttgart. Nekad iepriekš Vācijas čempions nav noskaidrojies tik agrā sacensību fāzē. 

"Neapstrīdami, ka tas būtu neticami un neaizmirstami, mums būtu ļoti īss brīdis izbaudīt uzvaras garšu," Bayern komandas sporta direktors Matīass Zammers atgādinājis, ka pāris dienu vēlāk vienību jau gaidīs UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmā spēle ar Itālijas čempioni Turīnas Juventus

"Gatavošanās mačam ar Juventus sāksies uzreiz pēc cīņas pret HSV ar kopīgām vakariņām stadionā," stāstīja Zammers. 

Tikmēr Vācijas Futbola līga ir gatava nepieciešamības gadījumā čempionu kausu pasniegt jau sestdien. 

Šosezon aizvadītajās 26 spēlēs Bayern komanda tikusi pie 69 punktiem un tai ar 49 punktiem seko Dortmundes Borussia

Tikmēr HSV ar 38 punktiem pašlaik ieņem astoto vietu, tomēr ceturtajā pozīcijā esošajai Frankfurtes Eintracht vienībai ir vien par punktu vairāk. Ar 11 gūtiem vārtiem Rudņevs ir komandas labākais vārtu guvējs, bet līgā ieņem 8.vietu.

Pirmajā abu komandu mačā 3.novembrī Bayern viesos uzvarēja ar 3:0. Minhenes futbolisti 26 aizvadītajos mačos piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, bet vēl trīs reizes cīnījušies neizšķirti. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi