Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Konfederāciju kausa izcīņas pusfināli: Spānija – ASV, Brazīlija – DĀR

Dienvidāfrikā notiekošā Konfederāciju kausa izcīņas turnīrā futbolā beigušās grupu turnīra spēles un noskaidroti pusfināla pāri. 24.jūnijā spēli aizvadīs Spānijas un ASV valstsvienības, bet dienu vēlāk Brazīlijas futbolisti eksaminēs mājiniekus.Svētdien B grupas pēdējās kārtas spēlēs pārliecinošas uzvaras izcīnīja Brazīlijas un ASV futbolisti.

Brazīlieši ar 3:0 (3:0) pieveica pašreizējos Pasaules kausa īpašniekus Itālijas izlasi. Divus vārtus guva Luišs Fabianu (37., 43.), bet Andrea Dosena pirmā puslaika pēdējā minūtē ieraidīja  bumbu savos vārtos. Trīs vārtus pirmajā puslaikā oficiālā spēlē itālieši nebija ielaiduši 52 gadus.Īpaši skumja šī spēle izvērtās Itālijas valstsvienības kapteinim Fabio Kannavaro. Šī bija 35 gadus vecā aizsarga 126.spēle izlases rindās, un pēc šī rādītāja viņš panāca valsts rekordistu Paolo Maldīni.Otrajā B grupas spēlē amerikāņi, kuri bija zaudējuši abās pirmajās spēlēs, negaidīti pārliecinoši pieveica Ēģipti 3:0 (1:0) un, pateicoties labākai vārtu starpībai, ieguva otro vietu grupā un ceļazīmi uz pusfinālu. Ar precīziem raidījumiem izcēlās Čārlijs Deiviss (21.), Maikls Bredlijs (63.) un Klints Dempsijs (71.).A grupā trīs uzvaras trijās spēlēs (9 p.) izcīnīja Eiropas čempioni Spānijas futbolisti, DĀR bija 4, Irākai 2 un Jaunzēlandei 1 punkts.Fināls un spēle par 3.vietu paredzēti 28.jūnijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Morozs: Bijām ļoti labi sagatavojušies

Latvijas futbola klubs RFS UEFA Eiropas līgas mačam ar Frankfurtes Eintracht bija ļoti labi sagatavojies, atzina rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi