Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Latvijas futbola izlases pamatsastāvā spēlē pret Andoru izdarītas piecas izmaiņas

Latvijas futbola izlases pamatsastāvā 2018.gada pasaules kausa kvalifikācijas turnīra noslēdzošajā spēlē otrdien pret Andoru, salīdzinājumā ar iepriekšējo maču veiktas piecas izmaiņas.

Kā ierasts, Latvijas izlases vārtus sargās Andris Vaņins, kurš šajā mačā būs komandas kapteinis, jo Kaspars Gorkšs, kurš ilgstoši bijis šī amata pildītājs izlasē, šoreiz diskvalifikācijas dēļ spēlēt nevarēs.

Tāpat laukumā dosies aizsardzības līnijas spēlētāji Ņikita Koļesovs, Kaspars Dubra, Vladislavs Gabovs un Aleksandrs Solovjovs, kurš tāpat kā pamatsastāvā iekļautais pussargs Dāvis Indrāns diskvalifikācijas dēļ izlaida sestdienas spēli viesos pret Fēru salām. Tāpat spēli sāks Igors Tarasovs, Gļebs Kļuškins un naturalizētais argentīniešu pussargs Kristians Damians Torress, kurš sestdien nespēlēja, bet uzbrukuma līniju veidos Dāvis Ikaunieks un ikdienā Polijas otrajā līgā spēlējošais Valērijs Šabala.

Spēle Skonto stadionā sāksies plkst.21.45. Mača tiešraide vērojama Latvijas Televīzijas 7. kanālā.

Lai izvairītos no pēdējās vietas apakšgrupā, Latvijas izlasei šajā spēlē pietiks ar neizšķirtu. Šobrīd abām komandām apakšgrupā ir vienāds punktu skaits, bet latviešiem ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība. Tieši pret Andoru Latvija izcīnīja savu iepriekšējo uzvaru, pērn septembrī cikla sākumā gūstot virsroku ar 1:0, pateicoties Valērija Šabalas gūtajiem vārtiem.

Iepriekšējā mačā Latvija sestdien viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Fēru salām, pārtraukdama deviņu zaudējumu sēriju, kurā septiņos dueļos tika ciestas neveiksmes kvalifikācijas cikla ietvaros. Neveiksmīgais sniegums Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pasaules rangā licis nokrist līdz rekordzemajai 148.vietai. Pavasarī pie valstsvienības stūres atgriezās Aleksandrs Starkovs, kurš nomainīja Marianu Paharu, taču arī viņa vadībā izlase nav spējusi tikt pie uzvarām.

Tikmēr Andora iepriekšējā mačā sestdien savā laukumā ar 0:2 zaudēja Eiropas čempionei Portugālei, lai gan pēc pirmā puslaika rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 0:0.

Kā vēstīts, pirms kvalifikācijas cikla noslēdzošajām spēlēm kandidātu sarakstā atgriezās aizsargs Vladislavs Gabovs, pussargs Torress, kā arī uzbrucēji Eduards Višņakovs un Roberts Uldriķis. E.Višņakovs un Uldriķis Fēru salās gāja uz maiņu, kamēr Gabovs un Torress palika uz rezervistu soliņa.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi