Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Latvijas izlases futbolists Vardanjans kritiskā stāvoklī ievietots slimnīcā

Latvijas futbola izlases spēlētājs Edgars Vardanjans kritiskā stāvoklī nokļuvis slimnīcā, pirmdien atklāja Metta/Latvijas Universitāte komandas galvenais treneris Andris Riherts.

Aleksandram Starkovam stājoties valstsvienības galvenā trenera amatā, Vardanjans maijā tika pirmoreiz izsaukts uz Latvijas valstsvienību un kopš tā laika viņš laukumā devies četros mačos. Uz oktobra spēlēm futbolists netika izsaukts, bet pirms novembra spēlēm atgriezās kandidātu lokā, tomēr vēlāk no tā tika izņemts.

Iepriekš Vardanjans ilgstoši pārstāvēja tieši Metta/LU komandu, bet pagājušajā ziemā pārgāja uz Jūrmalas Spartaku, nesen kļūstot par Latvijas čempionu. Šogad virslīgā Vardanjans piedalījās 19 spēlēs, kā arī guva vārtus UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā.

"Šobrīd Vardanjans guļ slimnīcā ļoti kritiskā stāvoklī. Neviens nezina, ko darīt. Bija sliktas analīzes, iekaisums, iekšējā infekcija," pirmdien Riherts preses konferencē pastāstīja par savas komandas bijušo futbolistu. "Viņš jau bija vienreiz slimnīcā, situāciju atrisināja, bet tagad atkārtoti - nākamais vilnis."

Riherts stāstīja, ka arī agrāk Vardanjanam bija problēmas ar muskuļiem, tomēr, kamēr viņš spēlēja Metta/LU, tas nekad nenonāca līdz gulēšanai slimnīcā ar infekciju.

LETA jau vēstīja, ka aizvadot lielisku atbildes spēles ievadu, pirmdien Metta/Latvijas Universitāte uzvarēja Progress/Olaine komandu un saglabāja vietu SynotTip Latvijas futbola virslīgas turnīrā. Pārspēļu kārtas otrajā mačā Metta/LU savā laukumā bija labāka ar rezultātu 3:1 (3:0), divu spēļu summā triumfējot ar 4:2.

Metta/LU pārspēlēs par vietu virslīgā piedalījās piekto gadu pēc kārtas, tomēr allaž spējusi saglabāt vietu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi