Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

LFF neļaus Aleksandram Starkovam strādāt divās frontēs

Vēl nezinot, vai Aleksandrs Starkovs arī nākamajā atlases ciklā turpinās darbu ar Latvijas futbola izlasi, viņš piektdien Bratislavā piedalījās 2014. gada Pasaules kausa eirozonas kvalifikācijas G grupas kalendāra izveidē, aizstāvot Latvijas intereses un mēģinot mūsu valstsvienībai izkārtot ērtāko spēļu grafiku, lai pirmoreiz vēsturē kvalificētos Pasaules kausa finālturnīram.

Pilnīgas skaidrības par to, vai Latvijas futbola izlasei ziemā būs jāmeklē jauns galvenais treneris, joprojām nav, taču Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis sarunā Dienai norādīja, ka Starkovam būs jāizvēlas starp darbu Azerbaidžānas klubā Baku un Latvijas izlases vadīšanu.

«Regulāri kontaktējamies ar Starkovu. Pēdējā vienošanās ir tāda, ka decembrī pieņemsim gala lēmumu. Taču situācija nav no vienkāršākajām. Apzināmies, ka apvienot darbu Baku un Latvijas izlasē nebūs iespējams. Cik zinu, arī Starkova priekšnieks Azerbaidžānā neļaus turpināt darbu abās frontēs. Arī LFF prasības ir tādas pašas - Starkovam būs jāizvēlas,» teica Mežeckis.

Piebilde par LFF prasībām ir lieka, jo to diktēja Baku prezidenta paziņojumi par to, ka Starkovs nepagarinās līgumu ar LFF. Ziemā, kad Latvijas izlases rezultāti un spēles saturs lika vēlēties labāku, LFF uzskatīja, ka Starkovs var apvienot darbu ārzemju klubā un izlasē, bet rudenī, izlases sniegumam un rezultātiem manāmi uzlabojoties, izrādās, ka nevar.

Visticamāk, Latvijas izlases galvenā trenera jautājums tiks izšķirts futbola laukumos Azerbaidžānā, nevis pie apaļajiem galdiem Rīgā. Ja Starkova vadītajam Baku decembrī veiksies tāpat kā svētdien, kad tas ar 5:0 sagrāva Turan, tad nopelniem bagātākais Latvijas futbola treneris turpinās pelnīt miljonus Baku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi