Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LFF valde pieņem lēmumu atcelt pārspēles par vietu virslīgā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde piektdien notikušajā sēdē pieņēma lēmumu atcelt pārspēles par vietu Optibet futbola virslīgā, ziņo LFF.

Izskatot Auda iesniegumu un ņemot vērā visus pašreizējos apstākļus, valde ar balsu vairākumu seši pret trīs pieņēma lēmumu atcelt pārspēles par iekļūšanu 2021.gada virslīgas čempionātā un noteikt, ka 2020.gada virslīgas čempionāta devītās vietas īpašniece saglabā vietu valsts augstākajā līgā arī nākamajā sezonā.

Tas saistīts ar to, ka šobrīd Latvijas Republikas teritorijā pastāvošie ierobežojumi saistībā ar Covid-19 izplatību nosaka, ka šobrīd sporta federācijām ir atļauts organizēt tikai augstāko līgu sacensības, kurās piedalās pilngadīgi sportisti un kuriem dalība sacensībās ir pamatdarbs, un kuri nepilda citus darba pienākumus.

Pārspēles draudēja devītās vietas īpašniecei Metta un Tukums 2000/TSS vienībai, kas ieņem pēdējo, desmito, pozīciju.

Tāpat valdes sēdē tika spriests par šī gada budžeta izpildi un nākamā gada budžeta projektu, situāciju ap mācību un treniņa centra (MTC) Staicele, valdes locekļu prioritātēm, reģionu attīstību un stadionu datu bāzi.

MTC Staicele kontekstā tika pieņemti divi lēmumi. Pirmkārt, pamatojoties uz Alojas pilsētas domes 2020.gada 29.oktobrī pieņemto lēmumu par sev piederošo MTC Staicele kapitāldaļu pārdošanu, valde lēma atsavināt 1980 kapitāldaļas par 7528 eiro. Otrkārt, valde lēma piešķirt MTC Staicele 60 tūkstošu eiro aizdevumu ilgtermiņa un īstermiņa saistību dzēšanai, kā arī darbības nodrošināšanai par periodu no nākamā gada janvāra līdz martam.

Covid-19 pandēmijas ierobežojumu dēļ šogad MTC Staicele bija mazāk ieņēmumu, tāpēc iekrājušās saistības, kas tuvākajā laikā tiks nokārtotas.

Nākamā LFF valdes sēde paredzēta 15.decembrī Rīgā.

Jau ziņots, ka LFF valde otrdien ārkārtas sēdē ar balsu vairākumu lēma pabeigt iesākto Optibet virslīgas čempionātu.

Vēl iepriekš biedrības Latvijas Futbola virslīga sapulcē 13.novembrī ar balsu vairākumu tika pieņemts lēmums atbalstīt priekšlikumu neturpināt Optibet Latvijas futbola virslīgas sezonu sarežģītās Covid-19 situācijas dēļ. Šādu lēmumu atbalstīja arī futbolistu arodbiedrības biedri, taču 16.novembrī LFF šo priekšlikumu nepieņēma.

Priekšlaicīgi par šīs sezonas uzvarētāju tika kronēta Riga komanda, bet Latvijas kausu izcīnīja Liepāja

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi