Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Londonas Chelsea atspēlējas un sasniedz Čempionu līgas pusfinālu

Anglijas premjerlīgas vicelīderi Londonas Chelsea un karaliskais Madrides Real klubs no Spānijas otrdien kļuva par pirmajiem UEFA Čempionu līgas pusfinālistiem.

Chelsea pirms nedēļas viesos piekāpās Parīzes Saint-Germain ar 1:3, tomēr atbildes mačā Londonā uzveica viesus tieši ar vajadzīgo 2:0, astoto reizi pēdējo 12 gadu laikā sasniedzot pusfinālu. Vārtus svarīgajā spēlē londoniešiem 32.minūtē guva vācietis Andrē Širle un senegālietis Demba Bā, kurš izcēlās mača 87.minūtē, nodrošinot panākumu divu spēļu summā (3:3, bet Chelsea uzvaru dod viesos gūtie vārti). Šajā spēlē nevarēja piedalīties Saint-Germain uzbrukuma līderis Zlatans Ibrahimovičs, kurš šajā turnīrā šosezon bija guvis 10 vārtus. Londonas kluba galvenā trenera Žozē Mourinju vadītā komanda pusfinālu sasniegusi astoto reizi, kas ir jauns turnīra rekords.

Tikmēr Real pirms nedēļas Madridē Vācijas klubu Dortmundes Borussia pārspēja pat ar 3:0, bet atbildes mačā otrdien Dortmundē jau pirmajā puslaikā mājinieku pussargs Marko Roiss ar diviem precīziem sitieniem samazināja starpību summā līdz minimumam. Arī otrajā puslaikā madridiešu vārtsargs Ikers Kasiljass daudzkārt glāba no vārtu zaudējuma, bet Real bez Krištiana Ronaldu priekšējā līnijā tā arī pirmo reizi pēdējo trīs gadu laikā nespēja gūt vārtus Čempionu līgas spēlē (spēles ievadā Anhels di Marija nerealizēja 11 m soda sitienu). Iepriekšējos 34 mačos kaut reizi pretinieku vārtsargs tika pārspēts. Summā vadība pār Borussia tomēr nosargāta: 3:2, tādējādi atriebjoties par pērno sakāvi pusfinālā.

Trešdien izspēlēs atlikušos divus pusfinālus, kuros Minhenē tiksies pašreizējie čempioni Bayern un šosezon blāvi spēlējošie Mančestras United, kā arī Barcelona Madridē Spānijas čempionāta līderu duelī sacentīsies ar vietējo Atletico. Abu pāru pirmās tikšanās pirms nedēļas noslēdzās ar vienādu 1:1.

Pusfinālu pārus izlozēs 11.aprīlī, bet fināls paredzēts 24.maijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā. Pirms gada Vācijas klubu finālā Bayern ar 2:1 uzveica Borussia.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi