Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Madrides Real Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sāk ar pārliecinošu uzvaru

Spānijas komanda Madrides Real UEFA Čempionu līgas futbolā ceturtdaļfināla pirmajā spēlē trešdien ar rezultātu 3:0 (2:0) savā laukumā pārspēja Turcijas vienību Stambulas Galatasaray, praktiski garantējot nākamās kārtas sasniegšanu.

Tikmēr Vācijas čempionvienība Dortmundes Borussia izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar citu Spānijas komandu Malaga, cīņu par vietu pusfinālā atliekot uz atbildes maču. 

Mačā Madridē jau no pirmajām minūtēm pārsvars piederēja mājiniekiem, rezultātu devītajā minūtē atklājot Krištianu Ronaldu. 20 minūtes vēlāk Karims Benzemā panāca 2:0, bet cīņas gala rezultātu 73.minūtē uzstādīja uz maiņu laukumā iznākušais Gonsalo Igvains. 

"Spānijas prese pirms mača nerespektēja Galatasaray, bet mēs viņus cienījām," izteicās Real komandas galvenais treneris Žozē Mourinju. "Zinājām, ka viņiem ir fantastiski uzbrucēji, tāpēc sagatavojāmies labi. Mūsu aizsardzība šodien bija labāka par uzbrukumu." 

"Rezultāts ir ļoti labs, tomēr esmu redzējis tik daudz neticamu lietu futbolā, ka nekas mani nevarētu pārsteigt," uzsvēra Mourinju. "Stambula ir sarežģīta vieta, kur spēlēt, un mums būs ļoti smagi apstākļi." 

Tikmēr "Galatasaray" galvenais treneris Fatihs Terims izteicās, ka pretinieki izmantojuši vienkāršas viņu kļūdas.

"Nevari pieļaut kļūdas šajā līmenī, bet mēs pieļāvām vienkāršas kļūdas gan pirmajos, gan arī otrajos zaudētajos vārtos," atzina Terims, atzīstot, ka kļūdījies arī cīņas galvenais tiesnesis. 

Tikmēr Malagā notikušajā mačā mājinieki noturēja bezvārtu neizšķirtu ar bundeslīgas pašreizējo čempionvienību. Kaut mačā dominēja Borussia komanda, tā nespēja gūt nevienus vārtus. 

"Varu sadzīvot ar šo 0:0. Aizvadījām labu maču pret spēcīgiem pretiniekiem," uzsvēra Borussia galvenais treneris Jirgens Klops. "Spēlējām labi no tiesneša pirmās svilpes līdz pēdējai, tomēr šis ir augstākais līmenis. Zinām, kas mums jāizdara atbildes mačā." 

Savukārt Malaga galvenais treneris Manuels Pelegrīni, kurš 2006.gadā līdz Čempionu līgas pusfinālam aizveda citu Spānijas vienību Villarreal, atzina, ka arī viņa komandai vēl ir cerības. 

"Neuzskatu, ka spēle Vācijā mums būs sarežģītāka par šodienas cīņu. Dueļa likteni varētu mainīt agri vārti," izteicās Pelegrīni. 

Šo abu dueļu atbildes mači risināsies nākamajā otrdienā. 

Kā ziņots, vēl divu ceturtdaļfināla pāru pirmajos mačos neizšķirtu 2:2 aizraujošā cīņā pret slaveno spāņu klubu Barcelona guva Francijas komandas Parīzes Saint-Germain spēlētāji, bet pārliecinošo uzvaru gājienu turpināja Vācijas klubs Minhenes Bayern, kas ar rezultātu 2:0 savā laukumā uzvarēja Itālijas vienību Turīnas Juventus

Jau ziņots, ka pāru uzvarētāji divu spēļu summā sasniegs pusfinālu, pirms kura notiks izloze. Savukārt fināls plānots 25.maijā Vemblija stadionā Londonā, kaut turnīrā vairs nav palicis neviens Anglijas klubs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi