Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Madrides Real grandu duelī pārspēj Mančestras United, kvalificējoties Čempionu līgas ceturtdaļfinālam

Madrides Real otrdienas vakarā viesos ar 2:1 pārspēja Mančestras United futbolistus, tādējādi kvalificējoties UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam. Vēl vienā mačā Dortmundes Borussia savā laukumā ar 3:0 uzveica Doņeckas Šahtjor un arī iekļuva starp turnīra astoņām labākajām komandām.

Pirmais puslaiks Mančestrā noslēdzās bez vārtu guvumiem, lai gan labas iespējas bija kā laukuma saimniekiem (Nemanja Vidičs trāpīja pa vārtu stabu, divas labas iespējas Danijam Velbekam), tā madridiešiem (pēc Igvaina sitiena glāba Mančestras vārtsargs).

Otrā puslaika sākumā United izdevās izvirzīties vadībā, kad pēc Nani sitiena Real aizsargs Serhio Ramoss nejauši ievirzīja bumbu pats savos vārtos. Astoņas minūtes vēlāk tas pats Nani saņēma sarkano kartīti par spērienu pretiniekam - mājinieki palika mazākumā.. Atspēlēties viesiem izdevās mača 61.minūtē, kad uz maiņu nākušais Luka Modričs ar elegantu tālsitienu izlīdzināja rezultātu kā šajā mačā, tā divu spēļu summā (pirmā spēle Madridē 13.februārī noslēdzās 1:1). Pavisam drīz sekoja izšķirošais Real trieciens, kad pēc Igvaina sitiena gar vārtiem bumbu tajos raidīja bijušais United spēlētājs Krištianu Ronaldu - 2:1! Mazākumā palikušajiem mančestriešiem atlikušajā laikā bija jāpaveic brīnums, lai uzvarētu divu spēļu summā - laukuma saimnieki izcēlās ar vairākām bīstamām epizodēm, tomēr Real pārsvaru nosargāja un iekļuva ceturtdaļfinālā. Divu spēļu summā 3:2. Jāpiebilst, ka savu 1000.maču karjerā aizvadīja Mančestras kluba leģenda Raiens Gigss, kurš pārstāvējis vienīgi United komandu.

Otrā astotdaļfināla atbildes mačā Dortmundes Borussia pēc 2:2 viesos pret ar Doņeckas Šahtjor neatstāja pretiniekiem izredzes savā laukumā - 3:0. Divus vārtus dortmundieši guva jau pirmajā puslaikā - vispirms 31.minūtē Felipe Santana guva vārtus pēc stūra sitiena, bet piecas minūtes vēlāk Mario Goci pārsvaru dubultoja. Kad 59.minūtē polis Jakubs Blaščikovskis guva trešos vārtus, viss bija izšķirts. Atlikušajā laikā Borussia vairāk spēlēja no aizsardzības, bet Šahtjor tomēr neizdevās gūt kaut goda vārtus. Divu spēļu summā 5:2 uzvar Dortmunde, pirmo reizi 15 gadu laikā sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Trešdienas vakarā ar divām atbildes spēlēm turpināsies astotdaļfināli. Turīnas Juventus uzņems Glāzgovas Celtic (pirmajā mačā ar 3:0 uzvarēja turīnieši), bet Parīzes Saint-Germain komanda savā laukumā centīsies noturēt iegūto 2:1 pārsvaru pret Valencia.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi