Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Madrides Real pirmajā spēlē uzveic čempionus Bayern

Madrides Real futbolisti trešdien savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfinālspēlē pārspēja pašreizējos trofejas īpašniekus Minhenes Bayern.

Par spīti Minhenes Bayern pārsvaram laukumā, vārtus ar savu pirmo iespēju mača 19.minūtē guva tieši Real, izceļoties francūzim Karīmam Benzemā. Šajā epizodē jāuzteic Krištianu Ronaldu un Fabio Koentrao saspēle pirms tam. Zīmīgi, ka Real iepriekš nebija zaudējuši nevienā no 17 Čempionu līgas spēlēm, kurās Benzemā guvis vārtus, 14 no tām uzvarot. Tā tas notika arī šoreiz - lai gan Bayern daudz kontrolēja bumbu (64%), uzbrukumā tik labi nesekmējās un Ikers Kasiljass mājinieku vārtos palika nepārspēts. Minimāls pārsvars pirms spēles Minhenē ir izdevīgs madridiešiem - pietiks viņiem atbildes mačā gūt vārtus pirmajiem, lai Bayern uzvarai summā būtu nepieciešami jau trīs precīzi sitieni.

Par spīti iepriekš izskanējušajām prognozēm, šajā spēlē tomēr varēja piedalīties Real līderis Krištianu Ronaldu, kurš šosezon Čempionu līgā guvis 14 vārtus. Viņš nospēlēja 73 minūtes, pirms tika nomainīts pret velsieti Garetu Beilu.

Finālu sasniegs klubs, kas uzvarēs abu maču summā. Minheniešiem ir iespēja sasniegt ceturto finālu piecās sezonās, savukārt, Real izšķirošajā spēlē nav piedalījušies jau 12 gadus, kopš ieguva pēdējo no deviņiem tituliem kluba vēsturē. Pēdējās trīs sezonās klubs apstājies pusfinālā. Atbildes spēle 30.aprīlī notiks Bayern laukumā.

Dienu iepriekš Londonā pirmo finālistu noskaidros vietējie Chelsea un Madrides Atletico, kuri otrdien Spānijas galvaspilsētā vienojās par bezvārtu neizšķirtu.

Fināls 24.maijā notiks Portugāles galvaspilsētā Lisabonā. Pērn izšķirošajā spēlē Bayern ar 2:1 uzveica citu Vācijas klubu Dortmundes Borussia.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi