Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Mesi divi vārti; Barcelona atspēlējas pret AC Milan un iekļūst Čempionu līgas ceturtdaļfinālā

Teicamu sniegumu savā laukumā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē otrdien nodemonstrēja Spānijas klubs Barcelona, sagraujot Itālijas AC Milan ar 4:0 un likvidējot divu vārtu deficītu - Spānijas klubs divu spēļu summā uzvarēja ar 4:2. Divus vārtus guva Barcelona līderis Lionels Mesi, bet pa reizei precīzi sita Davids Vilja un Žordi Alba.

Jau mača 5.minūtē lielisku iespēju sev izkārtoja Mesi, skaisti ieceļot bumbu Milānas vārtu stūrī - 1:0. Arī pirmā puslaika turpinājumā pārsvars piederēja laukuma saimniekiem, taču ilgstoši gūtos vārtos to pārvērst neizdevās. Visbeidzot 40.minūtē pēc teicamas Andresa Injestas piespēles bumbu vārtu tuvajā stūrī raidīja Mesi - argentīnietim otrie vārti, bet divu spēļu summā jau neizšķirts.

Kad otrajā puslaikā bija spēlētas aptuveni 10 minūtes, Davids Vilja ar precīzu sitienu jau divu spēļu summā panāca vadību Spānijas klubam - 3:2. Turpinājumā mājinieki pilnībā kontrolēja spēles gaitu - lai gan itāļiem bija iespēja atgūt vismaz vienus vārtus, jau kompensācijas laikā Žordi Alba pielika treknu punktu - 4:0, bet divu spēļu summā 4:2. 

Tikmēr vēl vienā spēlē Turcijas klubs Stambulas Galatasaray viesos ar 3:2 pārspēja Gelzenkirhenes Schalke 04 no Vācijas, nodrošinot vietu 1/4 finālā. Lai gan rezultātu atklāja laukuma saimnieki, turki guva divus vārtus un pēc pirmā puslaika atradās vadībā kā spēlē (2:1), tā divu maču summā (3:2). Otrajā puslaikā Schalke 04 rezultātu izlīdzināja. Pēdējo vārdu gan teica Galatasaray, kuru labā kompensācijas laika 5.minūtē precīzi sita uz maiņu laukumā nākušais Umuts Buluts - 3:2 mačā un 4:3 divu spēļu summā. Galatasaray Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuvuši pirmo reizi kopš 2001.gada.

Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Barcelona un Galatasaray jau gaida Madrides Real, Dortmundes Borussia, Turīnas Juventus un Parīzes Saint-Germain. Pēdējās divas komandas noskaidrosies trešdien Minhenes Bayern un Londonas Arsenal (pirmajā spēlē 3:1), kā arī Porto un Malaga (1:0) dueļos. Ceturtdaļfinālu pārus noteiks izlozē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi