Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Mihaels Laudrups kļūs par Maskavas Spartak galveno treneri

Savulaik slavenais Dānijas futbola izlases uzbrūkošais pussargs Mihaels Laudrups piekritis kļūt par Maskavas klub Spartak galveno treneri, ziņo gazeta.ru. Paredzams, ka līgums oficiāli tiks parakstīts trešdien. Kopš 15.augusta, kad atlūgumu iesniedza līdzšinējais Spartak galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs, viņa pienākumus pildīja Igors Ļedjahovs. Krievijas čempionātā Maskavas komanda ir turnīra tabulas trešajā vietā, bet Eiropas Čempionu līgas kvalifikācijas trešajā kārtā piedzīvoja divas sagrāves pret Kijevas Dinamo (1:4, 1:4).

Kopš atkāpšanās no spāņu kluba Getafe trenera posteņa šāgada maijā Mihaelam Laudrupam kā iespējamo nākamo darbavietu prognozēja vairākus Eiropas līmeņa klubus, ieskaitot Chelsea, Valencia, Benfica un West Ham, tomēr dāņu speciālists izvēlējies Spartak.

Spēlētāja karjerā viņš izcīnīja piecus Spānijas čempiona titulus Barcelona un Madrides Real rindās, Dānijas izlases labā viņš spēlēja līdz 1998.gada jūnijam un karjeras 104 spēlēs guva 37 vārtus. 2006.gadā Dānijas futbola asociācija viņu azina par visu laiku labāko Dānijas futbolistu.

Trenera karjeru Laudrups sāka 2002.gadā Brondby klubā un trīs gadus vēlāk palīdzēja tam uzvarēt Dānijas čempionātā. 2007.gadā viņš pārgāja uz darbu Getafe komandā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi