Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Norvēģu jaunie futbolisti, lai neciestu kautiņā ar Krievijas vienaudžiem, spiesti glābties mežā

Ar skandālu beigusies spēle starptautiskā jauniešu futbola turnīrā Dānijā, jo mačā starp Norvēģijas kluba "Tromse" un Krievijas kluba "Himki" jaunajiem futbolistiem izcēlās masveida kautiņš, kā dēļ vairāki norvēģu vienības pārstāvji bija spiesti glābiņu meklēt mežā, informē laikraksts "Sovetskij Sport".

Trīs minūtes pirms mača beigām, kad rezultāts bija neizšķirts 1:1, uz "Himki" vārtiem tika piešķirts 11 metru soda sitiens, taču tas palika neizpildīts, jo laukumā sākās masveida kautiņš, ko uzsākuši Krievijas jaunie futbolisti.

Kā pēc spēles stāstījis "Tromse" galvenais treneris Steins Hjugo, tad kautiņu sācis Krievijas kluba vārtsargs. "Viņš iesita mūsu komandas uzbrucējam pa vēderu, kurš savukārt sagrāba vārtsargu aiz matiem. Pēc tā krievi sāka kautiņu. Arī viņu treneris," sacījis norvēģu komandas vadītājs, piebilstot, ka kautiņā cietusi arī viņa sieva. Vairāki "Tromse" futbolisti, lai izvairītos no dusmīgajiem pretiniekiem, glābiņu meklēja netālajā mežā.

Citās domās par notikušo ir "Himki" treneris Valērijs Bogdanecs, sakot, ka kautiņu izprovocējuši skandināvi. "Viens no "Tromse" futbolistiem ar kājām ielēca mūsu vārtsarga sānos, sasitot tam ribas, bet pēc tam noslēpās aiz sava tēva muguras. Negribu savējos ataisnot, taču arī viņus var saprast, jo šādos turnīros mūs tiesā ļoti tendenciozi," sacīja treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi