Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

papildināta (18:42) - Daugavpils Daugava nespēj pilnvērtīgi izmantot Liepājas metalurga zaudējumu pret Skonto

Latvijas virslīgas futbola čempionāta līdervienība Daugavpils Daugava 32.kārtas spēlē sestdien nespēja uzvarēt Jelgavu, tādējādi pilnvērtīgi neizmantojot Liepājas metalurga zaudējumu pret Skonto.

Aizvadītajā mačā Daugavpils klubs savā laukumā cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar Jelgavu, kas tādējādi ieguva vērtīgu punktu cīņā par vietas saglabāšanu virslīgā.

Savukārt  Liepājas metalurgs, kas pēdējās spēlēs divreiz bija uzvarējis čempionus Ventspili un kļuvis par otru galveno pretendentu uz zeltu, ar 1:3 (0:2) viesos piekāpās Skonto komandai.

Līdz pirmā puslaika 19.minūtei Skonto ar diviem precīziem sitieniem vadībā izvirzīja lietuvietis Tads Labuks, bet otrā puslaika ievadā 3:0 panāca Romāns Amirhanovs. Viesiem vienus vārtus četras minūtes pirms cīņas beigām atguva Vladimirs Kamešs.

Tikmēr Ventspils komanda viesos ar 4:0 (2:0) sagrāva Rīgas Daugavu, arī turpinot cīņu par zelta medaļām.

Divus vārtus viesiem guva nigērietis Ahmeds Abdultaofiks, bet pa reizei izcēlās Daniils Turkovs un krievu uzbrucējs Vadims Jančuks.

Citā kārtas spēlē Gulbene savā laukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās JPFS/FK Spartaks komandai, kas maču pabeidza deviņu spēlētāju sastāvā. Vienīgos vārtus no 11 metru atzīmes guva Antons Jemeļins.

Vēl vienā sestdienas mačā Metta/LU otrajā puslaikā ielaida trīs bezatbildes vārtus, ar 0:3 (0:0) savā laukumā zaudējot Jūrmalai.

Divus vārtus viesu labā guva Ivans Sputajs, bet reizi izcēlās Edijs Joksts.

Kopvērtējumā tagad katra komanda aizvadījusi pa 32 spēlēm. Pirmajā vietā joprojām atrodas Daugavpils Daugava, kas tikusi pie 68 punktiem, bet tai ar 64 punktiem seko  Liepājas metalurgs, Skonto un Ventspils.

Piekto vietu ar 43 punktiem ieņem JPFS/FK Spartaks, bet Jūrmala ar 36 punktiem atrodas sestajā pozīcijā. Jelgava ar 29 punktiem ieņem septīto vietu, par četriem punktiem apsteidzot Rīgas Daugavu un Metta/LU. Savukārt pēdējā, desmitajā, vietā ar 23 punktiem atrodas Gulbene.

Kā ziņots, šīs sezonas virslīgas čempionātā piedalās desmit komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru. Vājākajai komandai pēc sezonas virslīgas čempionāts būs jāatstāj.

Pagājušajā sezonā par valsts čempionvienību ceturto reizi kluba pastāvēšanas laikā un pirmo pēc divu gadu pārtraukuma kļuva Ventspils, kas izšķirošo pārsvaru sev nodrošināja tikai čempionāta pēdējā kārtā.

(ziņa papildināta no 8.rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi