Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - FK Ventspils pirmajā kārtā pret Velsas Llanelli

Latvijas LMT Virslīgas čempionvienība FK Ventspils UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Velsas čempioniem Llanelli. Ja ventspilniekiem izdosies pārspēt velsiešus, nākamajā kārtā būs jāspēlē ar Norvēģijas klubu Brann Bergen.Llanelli pagājušajā sezonā uzvarēja Velsas Premjerlīgas čempionātā, par septiņiem punktiem apsteidzot tuvākos sekotājus The New Saints, kurus ventspilnieki pagājušā gada Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā uzvarēja tikai pēc izbraukumā iesistajiem vārtiem (2:3 izbraukumā un 2:1 Ventspilī.

Klubs bāzējas Laneli pilsētā, kurā dzīvo nedaudz mazāk kā 45 tūkstoši iedzīvotāju. Futbola klubs dibināts tālajā 1896.gadā un bija viens no Velsas līgas dibinātājiem. 1995./1996.gada sezonā Llanelli izkrita no Velsas Premjerlīgas, taču pēc trim gadiem tajā atgriezās. Pagājušajā gadā komanda pirmo reizi tās vēsturē triumfējas Velsas čempionātā.Abu komanda pirmā spēle notiks 15. vai 16. jūlijā Velsā, bet atbildes cīņa 22. vai 23. jūlijā notiks Ventspilī.

Lietuvas čempioni Kaunas pirmajā kvalifikācijas kārtā tiksies ar Andoras klubu Santa Coloma, bet uzvaras gadījumā otrajā kārtā viņiem pretī stāsies pagājušās sezonas UEFA kausa finālisti Glāzgovas Rangers. Igaunijas čempioni Tallinas Levadia tisksies ar īru klubu Drogheda. Šī pāra uzvarētājs otrajā kārtās spēlēs ar Māra Verpakovska pārstāvēto Kijevas Dinamo.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi