Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

papildināts (9:50) - Atletico savā laukumā nespēj atslēgt Chelsea vārtus

Ar bezvārtu neizšķirtu otrdien Vicente Calderon stadionā Madridē noslēdzās UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmais duelis starp vietējo Atletico komandu un Londonas Chelsea. Atbildes spēle 30.aprīlī norisināsies Londonā.

Aizvadītajā mačā visai izteikts teritoriālais pārsvars bija Spānijas čempionāta līderiem Atletico - Djego Simeones padotie bija pārāki gan bumbas kontrolē (62% - 38%), gan izdarītajos sitienos vārtu četrstūrī (10-3), tomēr neprata pārspēt nevienu no abiem Chelsea vārtsargiem. Petrs Čehs jau spēles sākumdaļā guva savainojumu un tika nomainīts pret 41 gadu veco austrālieti Marku Švarceru, kurš tādējādi kļuva par vecāko futbolistu turnīra izslēgšanas spēļu vēsturē. Arī retie londoniešu uzbrukumi nespēja nopietni apdraudēt Tibo Kurtuā sargātos vārtus - zīmīgi, ka 21 gadu vecais beļģis patiesībā ir Chelsea īpašumā un Atletico klubam ir tikai izīrēts.

Ja Atletico šo spēli aizvadīja praktiski labākajā sastāvā, Chelsea nevarēja palīdzēt savainotais vienības līderis Edens Azārs, Semjuels Eto'o un diskvalificētais serbu aizsargs Braņislavs Ivanovičs.

Jau pēc spēles kļuvis zināms, ka Čeham sezona priekšlaicīgi ir beigusies. Laukumu mača gaitā atstāja arī Chelsea aizsargs Džons Terijs - viņš Čempionu līgā šosezon varētu iziet laukumā vien tad, ja londonieši sasniegs finālu.

Madridieši šosezon Čempionu līgā aizvien vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu (7 uzvaras, 4 neizšķirti). Iepriekš ceturtdaļfinālā Atletico divu maču summā ar 2:1 uzveica Barcelona. Tikmēr Chelsea pēc 1:3 zaudējuma viesos savā laukumā spēja ar vajadzīgo 2:0 uzvarēt Parīzes Saint-Germain, kārtējo reizi nodrošinot vietu pusfinālā. Ja Atletico Eiropas prestižākā klubu turnīra finālā nav spēlējuši jau 40 gadus, Chelsea ir iespēja to paveikt jau trešo reizi kopš 2008.gada. Pirms divām sezonām londonieši pirmo un vienīgo reizi triumfēja turnīrā.

Atbildes spēle šajā pārī notiks 30.aprīlī Londonā. Trešdien savu pirmo pusfināla cīņu aizvadīs divi citi Eiropas futbola grandi - pašreizējie čempioni Minhenes Bayern viesos sāks pret Madrides Real.

Čempionu līgas fināls 24.maijā notiks Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

pievienota 4.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi