Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Par spīti 3:0 pret slovākiem, Lēvs no Vācijas izlases sagaida vairāk

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs pašlaik Francijā notiekošajā Eiropas čempionātā vēlas no saviem padotajiem sagaidīt vairāk.

Jau vēstīts, ka Vācijas valstsvienība, kas ir pašreizējā pasaules čempione, svētdien Eiropas čempionāta astotdaļfinālā ar 3:0 uzvarēja Vāciju.

"Pielikām lielas pūles aizsardzībā un uzbrukumā. Visu cieņu pretiniekiem, tomēr domāju, ka mums vēl ir jāuzlabo savs sniegums, jo šādi mēs Eiropas čempionātā nedominēsim," pēc panākuma pār slovākiem norādīja Lēvs. "Nedrīkstam saviem pretiniekiem dot pārāk daudz vietas un mums ir jāizmanto savas iespējas, jo nākamajās spēlēs tās nebūs daudz."

Vācija ceturtdaļfinālā tiksies ar pašreizējās Eiropas čempiones Spānijas vai Itālijas pāra uzvarētāju.

"Gan Spānija, gan Itālija ir favorītes uz uzvaru šajā Eiropas čempionātā. Itāļi ir ļoti spēcīgi aizsardzībā, turklāt viņiem ir gana labs uzbrukums, kas bija novērojams pirmajās turnīra spēlēs. Tikmēr Spānijai ir labākais uzbrukums, ko pēdējo gadu laikā esam redzējuši," izteicās Lēvs.

Tikmēr Slovākijas izlases galvenais treneris Jāns Kozāks uzsvēra, ka Vācija bija pelnījusi izcīnīt uzvaru šajā mačā.

"Vācija šoreiz spēlēja kā komanda un kontrolēja spēles gaitu. Nenoliedzami, jebkurš zaudējums ir sāpīgs, tomēr mūsos ir laba sajūta, jo tikām starp 16 labākajām kontinenta izlasēm. Turklāt spēlējām astotdaļfinālā pret pasaules čempioniem," sacīja Kozāks. "Arī šajā spēlē bija vairāki mūsu komandas spēlētāji, kuri nedemonstrēja to labāko sniegumu. Kad divi trīs futbolisti to nedara, ir grūti cīnīties par panākumu. Šī spēle atvēra man acis un deva vēl vienu ieskatu manos spēlētājos."

Šobrīd jau zināms, ka Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā Polija spēkosies ar Portugāli un Velsa tiksies ar Beļģiju, bet Vācijai un Francijai pretinieces noskaidrosies pirmdien. Astotdaļfināla mačus pirmdien vēl aizvadīs Spānija un Itālija, kā arī Anglija un Islande.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi